INEDIT Se va râde copios după gratii, la Timişoara. Vezi ce eveniment...

INEDIT Se va râde copios după gratii, la Timişoara. Vezi ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

penitenciar timisoara

Un moment de relaxare, menit nu doar să le aducă zâmbetul pe buze ci să îi facă să uite pentru câteva zeci de minute că sunt condamnaţi să stea luni sau ani de zile în spatele unor gratii.

Sute de deţinuţi de la Penitenciarul din Timişoara vor avea vineri parte de un spectacol pe cinste. Vineri, curtea penitenciarului va răsuna de hohote de râs datorită unui spectacol de stand up comedy în interpretarea lui Cosmin Nedelcu şi Cătălin Bordea, dedicat deţinuţilor aflați în custodie.

„Prin umor, poți înmuia cele mai dure lovituri pe care ți le dă viața.


Şi, odată ce ai descoperit puterea de a râde, nu contează cât de dureroasă e situația în care te afli, pentru că vei putea trece peste”, au transmis organizatorii.
Spectacolul va avea un public de 400 de spectatori, restul deținuților putând urmări show-ul în transmisiune live pe canalul TV cu circuit închis al penitenciarului –  Canal PS7. 
Scopul acestei manifestări vizează combaterea stereotipurilor şi prejudecăților despre mediul de detenție şi persoanele condamnate, stimularea comunicării, creativității şi diminuarea distanței sociale dintre sistemul penitenciar şi comunitate, prin implicarea personalului şi a persoanelor custodiate în activităţi cu impact pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.