Ionuț Popa, după egalul cu Chiajna: ” Suntem singuri împotriva tuturor până...

Ionuț Popa, după egalul cu Chiajna: ” Suntem singuri împotriva tuturor până la capăt”. Ce spune Dan Alexa despre tensiunea de la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Punctul scos cu Concordia Chiajna nu l-a încântat pe Ionuț Popa. Tehnicianul lui ACS Poli s-a ferit să comenteze pe seama arbitrajului de astăzi, trimițând o săgeată către reacția FRF-ului vizavi de declarațiile sale. De partea cealaltă, Dan Alexa avea ca motiv de satisfacție faptul că timișorenii nu se apropie de echipa sa în clasament.

”Nu am reușit să câștigăm, așa cum ne-am propus. Am dominat mare parte a jocului. Repriza a doua s-a disputat la o poartă, nu am avut luciditatea necesară. Nu avem finețea necesară la construcție. O problemă în fotbalul românesc, generală. Am riscat pe final, a urcat Șeroni. Ne-am dorit să nu pierdem pentru că echipa nu merita să piardă. Sper să ajungem în situația în care și jucătorii mai vechi, accidentați, să vină în echipă, pentru că începem practic un nou campionat”, a declarat Ionuț Popa. Astăzi, tehnicianul l-a avut pe Drăghici ca absență de ultimă oră, în timp ce după jumătate de oră ”a căzut” și Scutaru.

Arbitrajul debutantului Sorin Antonie, din București, contestat de o parte a publicului, nu a fost comentat de tehnician după ce federația s-a legat de vorbele sale referitoare la decizia TAS. ”Dacă îi întrebi pe cei de la FRF vor spune că iar Popa are gura mare, face pe nebunul, așa că mai bine tac. Suntem singuri împotriva tuturor până la capăt”, a conchis Popa.

”Părerea mea e clară doar dacă sunt fraieri cei de deasupra celor trei vor intra în horă.


Nu văd o echipă să câștige șase jocuri și cealaltă să piardă șase… Le-am și cerut jucătorilor să înțeleagă acest aspect, că era important să nu pierdem, pentru că la final în caz de egalitate de puncte primești avantaj”, a precizat antrenorul cu referire la faptul că echipa sa are acum 14 puncte de împărțit la două pentru play out.

Dan Alexa: ”Au fost irascibili”

Trecut și pe la ACS Poli, tehnicianul Concordiei a vorbit azi și despre starea de nervozitate a bănățenilor, resimțită și în prima parte, când cele două echipe au fost aproape de o încăierare. ”Un joc cu miză. Știam echipa Timișoarei, a câștigat de două ori cu Viitorul, cu Craiova o dată, nu e la îndemâna oricui. Folosește bine contraatacul… Am fost nemulțumit. Putea fi al doilea galben la Șeroni la faultul asupra lui Melinte. Am înțeles că a fost si ofsaid la gol. Aveau o șansă să se apropie de noi. Nu au făcut-o. Îl felicit pe Ionuț Popa pentru parursul lor. Sunt bucuros că joc cu mulți jucători tineri. Începe play out-ul, fiecare meci e ca o finală. Vor fi multe meciurie precum cel din această seară, cu multă încrâncenare. Cei de la Timișoara au fost irascibili după tot ce s-a întâmplat. I-am reproșat (arbitrului” că nu i-a dat al doilea galben la Șeroni. E debutant, un arbitru bun”, a spus Dan Alexa. Acesta crede că nervozitatea gazdelor e explicabilă: ”în primul rând erau siguri că vor veni cele opt puncte, și era o șansă importantă de a se apropia de primul loc peste baraj”.

”Chirurgul” consideră că ”în play out dacă ai pierdut două jocuri consecutive te bați la retrogradare. Si ASA poate scăpa”. Echipa sa va începe cu 13 puncte play out-ul, cu șase mai mult decât timișorenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.