Crimă ÎNFIORĂTOARE în Banat: tânăr ucis în bătaie cu bâte și topoare....

Crimă ÎNFIORĂTOARE în Banat: tânăr ucis în bătaie cu bâte și topoare. Vezi ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 17 ani a fost omorât în bătaie la Bocșa, noaptea trecută, de alți doi bărbaţi. Conform martorilor, se pare că între tânărul decedat şi unul dintre atacatori, ar fi avut loc o altercaţie şi în urmă cu câteva săptămâni, în centrul oraşului, în faţa unui magazin, transmite radioresita.ro.

Agresorii sunt tată şi fiu, acesta din urmă, în vârstă de 16 ani, fiind coleg de şcoală cu victima.


În jurul orei 23.00 minorul de 17 ani care avea să fie ucis a mers împreună cu fratele său acasă la bărbaţii supecţi de crimă „pentru a clarifica nişte lucruri”. În acel moment s-a iscat un scandal monstru, băiatul de 17 ani fiind atacat cu bâte şi topoare. Agresorii l-au bătut şi l-au lăsat pe băiat, inconştient, în mijlocul drumului într-o baltă de sânge.

Conform sursei citate, cei doi criminali au fugit de la faţa locului şi s-au ascuns într-o „cameră secretă” din incinta imobilului pe care-l deţin. După câteva ore de căutări au fost găsiţi de poliţişti, iar acum se află la Parchetul judeţului Caraş-Severin pentru audieri.

Băiatul de 17 ani a fost transportat de urgență la spital, însă medicii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, nu au mai putut face nimic. Pentru stabilirea concretă a cauzei decesului, medicii legiști vor efectua astăzi şi expertiza medico-legală.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovituri cauzatoare de moarte. Cei doi bărbaţi riscă ani buni de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.