Replica lui Corneliu Vaida pentru Nicolae Robu, după ce primarul l-a acuzat...

Replica lui Corneliu Vaida pentru Nicolae Robu, după ce primarul l-a acuzat de manipulare: „Cu bocsiguranță te înșeli”

0
DISTRIBUIȚI

„Furtuna” stârnită după ce timișoreanul Corneliu N. Vaida a fost amendat de Poliția Locală în urma unor postări pe Facebook nu pare să se liniștească. După ce edilul-șef a spus că Poliția Locală a greșit băgându-l în seamă pe cetățean și l-a acuzat pe acesta că „a făcut o manipulare ordinară, intoxicând populația”, Vaida i-a răspuns primarului în mediul preferat, pe rețeaua de socializare.

„Cetățene Nicolae Robu, cu bocsiguranță te înșeli! Nu e adevărat, nu mă ignori și nu îmi ignori postările din moment ce știi ce și când postez.


Nici eu nu mă simt jignit când mă faci «imbecil» sau «individ cu idei fasciste» (vezi episodul Casa Mühle), sau când scrii «Cetățeanul Vaida a făcut o manipulare ordinară, intoxicând populația cu neadevărul că a fost amendat pentru că a publicat poze cu mașini ale Poliției Locale parcate nepermis.» Niciodată nu am afirmat acest lucru, dimpotrivă – mi-am asumat epitetele folosite la adresa polițiștilor locali! Te invit să demonstrezi afirmația de mai sus, așa doar de dragul adevărului și nu conform interpretărilor matale, cauzate poate de efectele secundare ale gelului estompator folosit… Și să mai știi un lucru, un lucru la care țin și care ne deosebește fundamental: sunt «trăitor» în Timișoara atât eu cât și familia mea de cinci (5!) generații, iar «spiritul Timișoarei»- spre deosebire de matale – eu îl am în ADN. Poți fi bocsigur de asta! S-auzim numai de bine!”, a scris Corneliu Vaida pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.