Banatul rămâne fără reprezentant în Biroul Federal după alegerile ”conservatoare” de la...

Banatul rămâne fără reprezentant în Biroul Federal după alegerile ”conservatoare” de la FR Baschet. Reacția lui Sebastian Răducanu, președintele lui BC Timba Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Sebastian Răducanu (foto, centru), președintele BC Timba

Astăzi, la București, a avut loc Adunarea Generală de alegeri în cadrul Federației Române de Baschet. Așa cum era de așteptat, Horia Păun și-a păstrat scaunul de președinte. Nu au fost foarte multe surprize nici pentru posturile din cadrul Biroului Federal. Timișoara rămâne în continuare fără reprezentant la nivel înalt după ce lui Sebastian Răducanu, președintele BC Timba, i-au lipsit 13 voturi în lupta cu bucureșteanul Marius Marinescu pentru al doilea loc în departamentul ”Alte structuri”.

Horia Păun a rămas în funcție printr-o victorie covărșitoare, conform totalbaschet.ro acesta a avut 170 de voturi față de cele doar 24 ale ”challengerului” Bogdan Rădulescu.


Vicepreședinți FRB au fost desemnați Ghiță Mureșan și Alina Moanță, care nu au avut ”concurență”.

Timișoreanul Sebastian Răducanu, conducătorul lui BC Timba, a candidat pentru unul dintre cele două locuri ale secției ”Alte structuri” din cadrul Biroului Federal. Locurile au fost ocupate însă de Petre Brănișteanu și vechiul membru Marius Marinescu. ”Din păcate nu am reușit, am avut doar 79 de voturi, ultimul loc intrat a avut 104. Mi-au lipsit 13 voturi, care, dacă nu s-ar fi dus la domnul Marinescu, aș fi fost al doilea. Nu pot să spun că e o dezamăgire, sunt 79 de voturi, am luptat cu doi candidați care sunt din București, și la această ședință de alegeri undeva la 50-60 de cluburi care au participat sunt din București”, a declarat Sebastian Răducanu pentru PRESSALERT.ro.

Multe reconfirmări de poziții în urma scrutinului au fost înregistrate și în celelalte departamente ale BF. Astfel Șerban Sere, Mircea Cristescu și Horațiu Floca și-au păstrat locul la ”Seniori”, secțiune unde Adriana Pricop, de la Satu Mare, e singurul nume nou. La departamentul ”Juniori” au rămas membri Florin Covaciu și Florin Nini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.