UVT Agroland poate promova acasă în Divizia A1: ”A treia oară trebuie...

UVT Agroland poate promova acasă în Divizia A1: ”A treia oară trebuie să fie cu noroc”. Când are loc turneul decisiv programat în Sala ”Constantin Jude”

0
DISTRIBUIȚI
UVT Agroland

Timișoara ar putea avea din toamnă o echipă de volei feminin în elită. UVT Agroland luptă pentru acest obiectiv, la fel ca anul trecut, în Sala ”Constantin Jude”, gazda turneului de promovare în A1 la mijlocul lunii mai. Adversarele elevelor lui Bogdan Paul sunt ”U” Cluj, Rapid București și CSM Focșani.

Agroland a ratat anul trecut accederea în elită după eșecurile cu Galați și Pitești. Atunci însă bănățencele se bazau pe o echipă formată din jucătoare de perspectivă. De această dată obiectivul e clar în condițiile în care gruparea timișoreană și-a întărit lotul și a dominat seria A2 Vest.

”A treia oară trebuie să fie cu noroc.


Lăsând gluma la o parte, nu ne vedem încă în prima ligă. Am demonstrat că suntem cea mai puternică echipă din A2 Vest, dar trebuie să demonstrăm că merităm să fim în elită și în fața echipelor din cealaltă serie, Rapid și CSM Focșani. Avem deja experiența a două turnee de promovare, și avem o echipă și mai experimentată de această dată. Contează foarte mult că am reușit să aducem această competiție la Timișoara, din nou. Vrem să obișnuim publicul timișorean cu spectacolul voleibalistic, și suntem încrezători că vom reuși acest lucru și la finalul săptămânii viitoare”, a declarat Horia Cardoș, președintele UVT Agroland Timișoara.

Turneul de promovare va avea loc în weekendul 12-14 mai, în Sala ”Constantin Jude”, din Timișoara. UVT Agroland luptă pentru cele două locuri de acces în A1 cu colega de serie pe care a învins-o în A2 Vest, U Cluj, dar și cu primele două clasate ale turneului A2 Est: Rapid și Focșani.

CSU UVT caută accesul în turneul de promovare

Nu doar fetele din Timișoara vor în prima ligă la volei feminin, ci și băieții. CSU Univ. de Vest a început cu dreptul turneul A2 Vest de la Zalău, cu o victorie, scor 3-1, în fața gazdelor. CSS 2 Baia Mare și Câmpia Turzii sunt celelalte două grupări care luptă pentru accederea la turneul de promovare.

Singura grupare din Timiș aflată în elită la volei, CSM Lugoj a încheiat sezonul pe locul 6 la feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.