EXCLUSIV Primarul Robu, o nouă notă internă HALUCINANTĂ cu accente comuniste. Cum...

EXCLUSIV Primarul Robu, o nouă notă internă HALUCINANTĂ cu accente comuniste. Cum face pe lupul moralist în fața angajaților

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a trimis subordonaților o nouă internă halucinantă în care susține că în instituția pe care o conduce se fac ”jocuri de interese”. Liberalul vorbește de ”celeritate nelegitimă” în condițiile în care, în scandalul benzinăriei construite ilegal pe Calea Lugojului, prietenul și partenerul său de concediu, omul de afaceri Teodor Tuducan, a primit o hotărâre de consiliul local în trei zile de la depunerea cererii la Primăria Timișoara.

”Având în vedere informații atât din interiorul, cât și din exteriorul instituției noastre, deocamdată neasumate și, prin urmare, imposibil de utilizat pentru luarea de măsuri nominale, cum că persoane din instituție și din afara ei intervin, făcând jocul unor interese nelegitime ale unor persoane/firme, fie pentru celeritate – e vorba de celeritate nelegitimă!-, fie pentru concesii de la legalitate, în rezolvarea anumitor probleme în diverse structuri ale instituției noastre, vă cer tututor să-mi faceți imediat cunoscute astfel de intervenții, indiferent de persoana care se dedă la ele.


Nu pot tolera ca cineva – indiferent despre cine ar fi vorba!- să pună presiune nelegitimă în instituția pe care o conduc și, cu atât mai mult, să țeasă cârdășii, viciind, astfel, activitatea! Rețineți că mă interesează deopotrivă persoanele care practică așa ceva și beneficiarii intervențiilor lor”, le-a transmis subordonaților ”prof.univ.dr.ing.dhc Nicolae Robu”.

Primarul a cerut ca nota internă 23, emisă ieri, să ajungă la toți șefii de structură și la consilierii personali, cerând ”se va face cunoscută prin citire de către șefii de structură, în ședință de colectiv, tuturor angajaților”. Vezi aici nota interna nr 23.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.