La un an de la dispariția omului de afaceri Abel Apostol, ancheta...

La un an de la dispariția omului de afaceri Abel Apostol, ancheta rămâne învăluită în mister. De câte ori a fost amânat procesul

0
DISTRIBUIȚI

buleu crima arad 1

La un an de la dispariţia omului de afaceri din Arad, Abel Apostol, cadavrul este în continuare de negăsit.

Ultima dată omul de afaceri a fost văzut în baza sportivă pe care o deținea împreună cu asociatul său, Adrian Buleu (foto). La o săptămână după dispariție, Buleu a fost ridicat pentru omor, iar în luna iulie a început procesul în care bărbatul este judecat pentru omor. Între timp procesul de la Arad a fost strămutat, la cerere, pe rolul Tribunalului Caraș Severin, la Reșița. Adrian Buleu este judecat în stare de arest.

Potrivit instanței cărășene, dosarul a fost amânat la toate cele nouă termene avute până în prezent, pentru a audia noi martori sau a studia diverse probe apărute în dosar, ori care, la strămutare, nu au fost trimise din Arad în Caraș-Severin.


Un nou termen este pe 8 mai.

Probele anchetatorilor au indicat că pe 1 mai, după o ceartă în restaurantul care se afla în incinta bazei sportive de pe malul râului Mureș, Buleu l-ar fi lovit mortal pe Abel, apoi i-ar fi dus cadavrul cu maşina proprie într-o pădure de la marginea Aradului. Tot acolo și-ar fi incendiat autoturismul ca să şteargă urmele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.