Unii florari au schimbat furnizorul. Nu mai aduc flori din Olanda, ci...

Unii florari au schimbat furnizorul. Nu mai aduc flori din Olanda, ci din cimitirele din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

flori1

Unele dintre florile pe care le găsim pe tarabele piețelor din Timișoara provin, nu din Olanda, așa cum ne-am obișnuit, ci chiar de pe mormintele din oraș. Dovada? Polițiștii locali aflați în patrulare în acest weekend au depistat trei tineri care aveau asupra lor trei sacoșe cu flori a căror proveniență au justificat-o ca fiind din parcurile din zona Cimitirului Rusu Șirianu.


Cei trei au fost observați de polițiștii locali în momentul în care ieșeau cu ele din cimitir și, în urma legitimării, s-a stabilit că tinerii cu vârste de 30, 34 și 35 de ani au domiciliile în  – Hunedoara și Bocșa – Caraș Severin. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor.

Tot în aceste zile, un tânăr de 17 ani, cu domiciliul în  Timișoara, a fost sancționat cu 250 lei conform HCL 371/2007 modificată pentru că a degradat prin lovire un recipient pentru colectarea deșeurilor amplasat în Piața Victoriei provocând dezmembrarea acestuia. Acesta a declarat că a lovit coșul de gunoi deoarece era nervos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.