Un băiat de 17 ani i-a pus cuțitul la gât unui copil...

Un băiat de 17 ani i-a pus cuțitul la gât unui copil din Timișoara și i-a furat telefonul mobil. Cât le-a luat polițiștilor să-i dea de urmă

0
DISTRIBUIȚI

catuse 1

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Băiatul a fost găsit la aproape jumătate de an de la comiterea faptei.

”La data de 22 decembrie 2013, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor în vârstă de 16 ani, din Timişoara, a fost victima unei tâlhării. În cursul zilei de ieri, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Sânmihaiu Român, bănuit de comiterea faptei.


În fapt, cel în cauză, în timp ce se afla pe strada Cristalului, din Timişoara, sub ameninţarea unui cuţit tip briceag, l-ar fi deposedat pe minorul de 16 ani de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa şi o sumă de bani. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 2800 de lei”, a transmis ofițerul de presă al Poliției Timiș. Pe numele tânărului din comuna Sânmihaiul Român a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar astăzi tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.