Spectacol „fierbinte” la StudentFest 2014. Ce evenimente sunt programate duminică FOTO

Spectacol „fierbinte” la StudentFest 2014. Ce evenimente sunt programate duminică FOTO

1
DISTRIBUIȚI

spectacol cu foc studentfest (1)

Organizatorii StudentFest 2014 i-au încântat pe timișoreni în această seară cu un spectacol de foc inedit, desfășurat în Piața Operei din Timișoara. Este vorba despre o parte din trupa de cascadori Fire Drop din Hunedoara, care le-a oferit timișorenilor un spectacol de foc timp de aproximativ jumătate de oră.

Show-ul face parte din cadrul StudentFest, cel mai mare festival de artă și cultură studențească din România și a fost pregătit de organizatorii secțiunii „Dans”. „Eu sunt coordonatoarea secțiunii, însă sunt și membră a trupei FireDrop din Hunedoara. Noi am mai făcut spectacole de genul acesta, dar nu a venit toată trupa la Timișoara. Am fost doar eu și o colegă de-a mea, însă a ieșit un spectacol frumos. Pot să spun că cei 18 participanți din cadrul StufentFest la secțiunea «Dans» își dau silința și vin cu plăcere la workshopuri”, a spus Andrada Lascău, coordonatoarea secțiunii „Dans” din cadrul StudentFest2014.

spectacol cu foc studentfest (4)

Pe lângă cele două membre ale trupei FireDrop din Hunedoara, la spectacol a mai participat o studentă care a fost încântă atât de rezultat, cât și de festival.


„Este pentru prima dată când particip la StudentFest și este o experiență minunată. Nu pot să descriu în cuvinte cât este de frumos. Eu particip la secțiunea „Dans” pentru că am făcut dansuri câțiva ani de zile. Este interesant, deoarece pur și simplu transmiți un mesaj celor din fața ta prin gesturi”, a spus Sandra Alfiri, participantă StudentFest, secțiunea „Dans”.

Mâine, festivalul cuprinde, printre altele, un concert cu Emil Kindlein, Iancu Zeno Jianu și Alex Zărnoianu, la Rost. StudentFest 2014 continuă pe tot parcursul săptămânii viitoare, iar programul complet îl puteți consulta AICI.

spectacol cu foc studentfest (6)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.