Președintele Băsescu, huiduit la Arad. Ce-a spus despre contestatari

Președintele Băsescu, huiduit la Arad. Ce-a spus despre contestatari

4
DISTRIBUIȚI

Traian-Basescu2

Traian Băsescu a fost huiduit astăzi, în timpul vizitei sale în vestul țării.


Prezent la Arad, șeful statului a luat parte la dezbaterea „Integrarea tinerilor în piața muncii prin crearea de locuri de muncă, investiții și creștere economică” organizată de Fundația „Mișcarea Populară”. După vizita de la un târg educaţional, Traian Băsescu participă, alături de Elena Udrea, la o acţiune a fundaţiei Mişcarea Populară.

Când președintele a ajuns la centrul expozițional unde se desfășoară târgul educațional, mai multe persoane prezente la intrare au huiduit și au scandat „Jos Băsescu”. Preşedintele Train Băsescu a reacționat scurt, spunând că „protestatarii sunt oamenii lui Voiculescu”.

Mâine, președintele va fi prezent la Timișoara.

4 COMENTARII

  1. PARDON ! VRAJEALA “Integrarea tinerilor în piața muncii prin crearea de locuri de muncă, investiții și creștere economică” .BA ! voi chiar nu va dati seama ca suntem satui de povesti de 2 bani.Romanul este un mare povestitor si un mare vrajitor ,doar atat ,la fapte vai de noi ,vai de noi dar din cauza acestor mincinosi ,dezbateristi ,care vor doar puterea si interesele lor.

  2. Traiasca Regele! Monarhia poate va salva Regatul Unit al Romaniei! Moldovenii de peste Prut sunt in sufletele noaste!
    Astept cu drag un nou Malaxa si un urmas al lui Aurel Vlaicu sa dovedeasca ca suntem un popor ingenios , inimos dar nu in ultimul rand avansat tehnologic. Frumos vis nu? Speranta moar3 ultima dragi concetateni. O zi linistita si cat mai insorita!

    • Romania NU are nevoie de un lache papusar care sa fie pe post de circar medieval,avem nevoie de o mana forte,unu’ care sa ia DECIZII !Romania vrea si este stat Republica,ce dreaq ne trebuie noua „rege”,mai taiati din ele cu „monarhia” ca ne facem de bascalie,si’ asa presupusul Mihaita nu are sange de valah,cred ca am fost inteles …”monarhia,salveaza Romania”,ba’ ma lesi !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.