Percheziții la cămătarii și contrabandiștii din vestul țării. Ce captură impresionantă au...

Percheziții la cămătarii și contrabandiștii din vestul țării. Ce captură impresionantă au făcut polițiștii

3
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 07_resize

Trei bărbați au fost reținuți azi de polițiștii din Caraș Severin, în urma unor percheziții realizate într-un dosar de cămătărie şi contrabandă.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin au efectuat cinci percheziţii domiciliare şi patru percheziţii de autovehicule, în municipiile Reşiţa şi Drobeta-Turnu-Severin, la trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi contrabandă.


Tot în această dimineaţă, poliţiştii au organizat o acţiune în municipiul Bucureşti în urma căreia, l-au prins, în flagrant delict, pe unul dintre bărbaţi, care deţinea asupra sa 240 de grame de metal, ce părea a fi aur şi bijuterii din acelaşi tip de metal.

”În timpul percheziţiilor, poliţiştii încearcă să identifice metale preţioase, bijuterii din aur, înscrisuri precum şi alte bunuri, provenite din activităţile ilegale de cămătărie şi contrabandă”, a declarat Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

La sediul I.P.J. Caraş-Severin au fost duși la audieri trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor şi peste 50 de martori.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

3 COMENTARII

  1. Sincera,sa fiu ,fara sa-mi pare rau de lumea camatariilor ,dar Nelu Oros ,nu este un camatar!Ajuta foarte mult oamenii,fara aur sau cu alte garantii,mi-a dat odata 100 de euro in numele dlui ,fara ai da ceva ,va rooog sa ma credeti ,nu cred ca si-a batut joc de vreu om care i-a batut la usa !!!
    Are un suflet bun si chinuit ,un copil bolnav ,foarte bolnav ,o fata care saracuta a ramas fara Mama de cum a venit pe lume ,nu-i usor !ACEST OM NU MERITA INCADRAT INTRE INTERLOPII SI CAMATARII !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.