Kempes, primul concert în noua formulă la Timişoara şi videoclip dedicat iubitorilor...

Kempes, primul concert în noua formulă la Timişoara şi videoclip dedicat iubitorilor de motoare VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

kempes-rezident-ex-640x426

Pe data de 21 iunie, în cadrul  evenimentului Road Patrol Bikers Festival 2014, rockerii timişoreni vor avea ocazia să asiste la primul concert din Timişoara al formaţiei Kempes. La sfârşitul anului trecut, Ovidiu Ioncu Kempes a părăsit trupa Rezident Ex, printr-un anunţ postat pe pagina de Facebook a artistului. „Începând din acest moment colaborarea mea cu formaţia Rezident Ex se încheie. Sufletul şi inima mea vor merge mai departe alături de formaţie. Mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine“, a fost mesajul care a bulversat mulţi melomani din ţara noastră. Noul său proiect muzical în care îi are alături pe muzicienii trupei Gothic (Alin Petruţ – chitară, Alin Moise – chitară, “Taly” Talpai Csaba – bass, Sebastian Natas – tobe) a susţinut primul concert la sfârşitul lunii februarie în Bucureşti. Apariţia formaţiei la festivalul din Timişoara are parte şi de o surpriză de proporţii.

„Vine vara şi încep festivalurile de bikeri! Aceasta este dedicaţia mea pentru toţi iubitorii de motoare, în colaborare cu Road Patrol Mc din Timişoara.


Ne vedem pe data de 21 iunie la Road Patrol Bikers Festival 2014 – Timişoara“, este mesajul cu care Kempes şi-a prezentat noul videoclip, Motoriştii. Cea de-a 12-a ediţie a festivalului Road Patrol Bikers Festival va avea loc în perioada 20 – 22 iunie la poligonul din Giarmata Vii. „La fel ca în fiecare an , am pregătit scena pentru cooncerte cu Kempes, Forevermore ( tribut Whitesnake ) , Vespera , Gothic , Paradigm , The Faceplant şi  Raventears. Încercăm să născocim câteva concursuri noi, adecvate locaţiei din acest an.  Nici o ediţie nu a dus lipsă de mâncare şi băutură , aşa că nici anul acesta nu ne vom lăsa mai prejos“, au declarat organizatorii festivalului, care au promis ca în scurt timp să anunţe şi alte amănunte despre această manifestare.

2 COMENTARII

  1. „este mesajul cu care Kempes şi-a prezentat noul videoclip, Motoriştii.” – – total gresit. Kempes nu are videoclip pentru respectiva piesa. Acesta este videoclip de prezentare a clubului Road Patrol MC – vezi originalul aici : http://www.youtube.com/watch?v=Ts1jARZ8zOY

    Ce e pus pe youtube cu „Kempes – Motoristii” este doar o preluare a videoclipului original si schimbat fundalul sonor

  2. ai 50% dreptate..acela este un clip de promo Road Patrol MC….dar Kempes ARE video pe piesa „Motociclist”,acesta fiind filmat in colaborare cu R.P.M.C. si va fi lansat oficial in saptamana evenimentului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.