Cum speră Marian Vasile că va convinge PSD să renunţe la schimbarea...

Cum speră Marian Vasile că va convinge PSD să renunţe la schimbarea sa din funcţia de vicepreşedinte al CJT

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile facebook

Liberalul Marian Vasile, încă vicepreşedinte al Consiuliul Judeţean Timiş, a emis astăzi către presă un raport al activităţii sale de la data la care a preluat funcţia de secund al lui Titu Bojin.

Nu mai puţin de cinci pagini are raportul pe care Vasile îl descrie ca fiind neexhaustiv. Pe lista vicepreşedintelui CJT se numără deblocarea mai multor proiecte în programul transfrontalier România – Ungaria 2007 – 2013 (ex. proiect ANIF, Muzeul Viu al Satului Banatean), promovarea proiectului de implementare cale ferată între Timișoara și Szeged, implicare pentru implementarea unor proiecte importante pentru județ cum ar fi Centrul Intermodal de Transport Marfă (multe aspecte punctuale gestionate personal, ex.


contact cu firma de consultanță Jaspers a UE, studiu de piață.

În textul care însoţeşte raportul, liberalul a precizat şi că momentan este „la Lyon pentru a trata chestiuni legate de protocolul tradițional de colaborare cu regiunea Rhone-Alpes și proiectele în derulare ce întâmpina anumite dificultăți, dar totodată și pentru ședința grupului de lucru pentru energie a Adunării Regiunilor Europene și stabilirea de noi contacte de afaceri cu Franța, având în vedere că zilele acestea se va desfășura aici un mare forum economic”.

Vasile speră ca graţie raportului său partidele politice să cumpănească bine decizia pe care vor să o ia. „Consider că orice demers politic trebuie cântărit foarte bine și în primul rând prin prismă comunităților locale, nu doar pe baze pur politice și conjuncturale. Bineînțeles, PNL Timiș și eu personal suntem pregătiți să acționăm în orice variantă care se întrezărește la orizont și rămânem optimiști asupra viitorului, lucrând alături și pentru toate comunitățile, pe care le deservim prin proiecte administrative și politice vizionare, fezabile și pozitive”, a conchis vicepreşedintele CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.