Timişorenii de la Implant pentru Refuz au lansat cel de-al şaptelea disc,...

Timişorenii de la Implant pentru Refuz au lansat cel de-al şaptelea disc, Cartography, cu un concert extraordinar la Timişoara FOTO şi VIDEO

3
DISTRIBUIȚI
<


p>implant la daos03_resizeDupă o campanie de crowdfunding încheiată cu succes, fanii Implant Pentru Refuz se pot bucura în sfârşit de mult aşteptatul album „Cartography”, concertul de lansare a discului – desfăşurat vineri noaptea în clubul Daos – reuşind să strângă la faţa locului peste cinci sute de fani ai trupei. Evenimentul desfăşurat sub egida Dark Side Booking Academy a avut parte de un public numeros care a savurat pe deplin piesele noi ale timişorenilor. „Cartography» este harta unui univers multistratificat şi atemporal. De la particulă până la întrepătrundere, de la tărâmul umbrelor până la ţinutul celor ce plutesc în lumină, de la negustorii de apă până la oceanul cel din urmă, de la nealterare genetică artificială până la utopia dictatorială, de la transformarea gândurilor şi a faptelor în greutate până la ruperea fluxului informaţional. Fiecare ascultător poate fi călăuzit prin întuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe această hartă te poate surprinde în trecut, prezent sau viitor“, spun membrii trupei, în descrierea acestui disc. Înregistrarea albumului Cartography a început în octombrie 2013.

Noul album al celor de la IPR a avut parte de o campanie de strângere de fonduri în urma căreia s-au strâns 7.165 de euro din partea fanilor, suma fiind mai mare decât cea pe care artiştii şi-au propus să strângă, adică 6.000 de euro. Înregistrările, reampingul, mixajul albumului au fost făcute în Timişoara, de către Attila Lukinich, la Dstudiopro, masterul materialului fiind efectuat de către Alin (Master) tot în Timişoara. Artworkul albumului este realizat de către Ovidiu „Tzutzu” Hrin de la Synopsismedia.com. Pe parcursul turneului Cartography, implanturile vizuale sunt proiectate de Vj Burger. Participanţii la campania de crowdfunding se pot bucura deja de noile piese, iar fanii Implant Pentru Refuz pot achiziţiona fizic albumul, inclusiv pe vinil, precum şi online, via BestMusic Digital Distro.
Lansarea albumului „Cartography” are parte de un turneu naţional în cele mai mari oraşe din ţară şi culminează cu participarea ca „opening act” în cadrul concertului Korn ce va avea loc la Arenele Romane pe 3 august. Turneul formaţiei timişorene va ajunge în Oradea, Constanţa, Craiova, Iaşi, Suceava, Târgu-Mureş, Cluj, Sibiu, Braşov, Buzău şi Bucureşti. Trupele care au cântat în deschiderea lansării de la Timişoara au fost Pinholes şi The Kryptonite Sparks, formaţiile care au câştigat premiile „Best Romanian Alternative Newcomer“ la Metalhead Awards în 2013 şi 2014.



3 COMENTARII

  1. Nu mai promovati mizerii!!! Chiar nu va e rusine sa mai faceti si pe filozofii! Ati luat cuvinte amestecate din dictionar si le-ati oferit ca explicatie filozofica pentru toti neimplinitii. Niste betivani si drogati. Puteti sa ma injurati acum pentru ca tot nulitati veti ramane ! Pacat de copii care cresc fara valori autentice

  2. Hell mut,

    Mizeria care ti a spalat creierasii e cea mai periculoasa….Daca nu te regasesti in muzica ai putea sa te abtii. Lumea nu comenteaza daca tu alegi sa pupi moaste (mortaciuni mai promovate decat orice altceva in Romania) sau sa asculti valorile autentice de la televiziunile publice. E clar ca esti din alte sfere….dar, nu iti da nimeni sfaturi ce sa alegi sa faci sau sa promovezi. Ai inteles hell mut?

  3. Copiii tai pot opta pentru „valorile” tale „autentice” , helmut, nu-i obliga nimeni sa refuze spalarea pe creierasi… Dormi linistit si accepta, valorile autentice care lucreaza pentru tine. In rest ..nu intelegi nimic din mesajul acestei trupe…probabil ca neuronii tai trecuti prin filtrele antenelor si b1-urilor reactioneaza fara sa asculte macar un vers. Nu te injur….mi-e mila…si nu de tine ci te cei pe care-i formezi tu, helmut, la randul tau. O lume cu antene in loc de neurouni. Sanatace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.