Un şofer mort de beat s-a izbit cu maşina de zidul care...

Un şofer mort de beat s-a izbit cu maşina de zidul care împrejmuieşte stadionul. Ce i-a şocat pe martori

0
DISTRIBUIȚI

accident-lugoj-masina-gard-foto-martie-redesteptarea-2015-3

A intrat cu mașina într-un gard, dar era atât de beat încât nici nu a putut să sune la 112. Un șofer și-a avariat grav mașina după ce a doborât o bucată din gardul stadionului din Lugoj.


Accidentul a avut loc aseară în fața mai multor trecători.

Pentru că era băut bine, șoferul nu a putut nici să sune la 112, astfel că martorii scenei au chemat poliția. Agenții s-au deplasat la fața locului imediat. După ce s-au asigurat că nimeni nu a fost rănit în urma teribilismului bărbatului care a provocat accidentul, polițiștii au realizat măsurători și stabilit pagubele pe care acesta le-a provocat.

„În jurul orei 21:15, un bărbat de 51 de ani a condus un autoturism pe strada Țesătorilor din Lugoj spre strada Caransebeșului, iar la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul din beton al Stadionului Municipal. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului și distrugerea gardului. Totodată, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat pentru Redeșteptarea.ro Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Pe numele bărbatului, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Ancheta polițiștilor continuă în acest caz, agenții urmând să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier.

Foto: Redeșteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.