DNA cere încuviinţarea Parlamentului pentru reţinerea şi arestarea lui Dan Şova

DNA cere încuviinţarea Parlamentului pentru reţinerea şi arestarea lui Dan Şova

0
DISTRIBUIȚI

dan_sova1520_14398400

Procurorul şef al DNA a trimis procurorului general al Parchetului instanţei supreme referatul pentru sesizarea Parlamentului, ca acesta să încuviinţeze reţinerea şi arestarea preventivă a senatorului PSD Dan Şova, pentru trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu, scrie Mediafax.

De asemenea, procurorii au ajuns la concluzia că, în calitate de „avocat coordonator” – menţiune trecută expres în toate aceste contracte -, a participat la mai multe discuţii legate de obiectul respectivelor documente, s-a deplasat la sediul CER şi CET şi la alte instituţii, contribuind efectiv la încheierea acestor contracte şi acte adiţionale.


În plus, el a oferit şi consultanţă juridică, în baza acestor contracte şi acte adiţionale.

De asemenea, procurorii au ajuns la concluzia că, în calitate de „avocat coordonator” – menţiune trecută expres în toate aceste contracte -, a participat la mai multe discuţii legate de obiectul respectivelor documente, s-a deplasat la sediul CER şi CET şi la alte instituţii, contribuind efectiv la încheierea acestor contracte şi acte adiţionale. În plus, el a oferit şi consultanţă juridică, în baza acestor contracte şi acte adiţionale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.