EXCLUSIV Primăria Timişoara aruncă sute de mii de lei pe studii pentru...

EXCLUSIV Primăria Timişoara aruncă sute de mii de lei pe studii pentru metroul visat de Robu. În ce stadiu se află SF-ul pentru proiect

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 206

Primăria Timişoara, condusă de liberalul Nicolae Robu, nu renunţă la ideea de metrou în urbea de pe Bega. Deşi proiectul de ducere a liniillor de cale ferată în subteran nu ar putea fi suportat de la bugetul local, având în vedere că un kilometru de linie de cale ferată subterană costă mai mult decât bugetul urbei de pe Bega pentru anul 2014, edilul şef Nicolae Robu nu se lasă şi merge mai departe în ciuda criticilor acide sau a ridiculizării la care a fost supus pentru ideea sa.

Încă de la debutul acestui an au fost alocaţi de la bugetul local 165 de mii de lei, doar pentru realizarea studiului de fezabilitate.


Primăria Timişoara a informat pentru PRESSALERT.ro că „cu privire la proiectul ”Reconfigurare traseu cale ferată pe teritoriul municipiului Timişoara prin introducerea liniilor CF în subteran ”, procedura de achiziţie prin cumpărare directă a serviciilor de elaborare a studiului de prefezabilitate este în derulare. În data de 16 aprilie 2015 au fost transmise invitaţiile de participare, iar în data de 30 aprilie 2015 au fost depuse 3 oferte, care se află în evaluare”.

Până la finalizarea procedurilor de achiziţie, reamintim că primarul Nicolae Robu a lansat recent o nouă idee năstruşnică, prin care vrea ca Timişoara să se unească cu comunele din jur, pentru a deveni un oraş mai puternic, dar şi pentru a avea o viziune de dezvoltare comună şi coerentă.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa fi ori prost ori rau intentionat sau limitat la minte sa nu intelegi ca daca vrei, poti sa realizezi si proiecte ambitioase.
    In prostia lor, criticii studiilor de dezvoltare ambitioasa a orasului incearca sa se bage in seama si sa faca pe umoristii de prost gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.