Cari Tibor aduce muzica teatrului pe scena Grădinii de Vară. Când are...

Cari Tibor aduce muzica teatrului pe scena Grădinii de Vară. Când are loc spectacolul

0
DISTRIBUIȚI

cari tibor

Timișorenii vor avea parte de un concert original, cu muzică de teatru, la care își dau concursul zece muzicieni, doi dansatori și un compozitor, care se reunesc pe aceeași scenă, miercuri seara, fix de la ora 21.00.

Invitația la spectacolul „Muzica teatrului” este lansată de Cári Tibor, cel mai mare concert al său de până acum aducând în fața publicului peste 20 de compoziții semnate de compozitorul timișorean, dintre care trei în primă audiție.

„Vreau ca acest concert să fie o bucurie pentru public.


Am ales să le dăruiesc timișorenilor un concert inedit susținut de cei mai buni și inspirați artiști. Sunt muzicieni care evoluează pe scene importante din România și Serbia. Faptul că ei au acceptat să fie părtași la acest concert nu poate decât să mă bucure. Sper ca același sentiment să îl aibă și cei care aleg să ne asculte în seara zilei de 10 iunie. Asta cu atât mai mult cu cât le-am pregătit și o serie de surprize” a deconspirat câte ceva Cári Tibor din culisele spectacolului său.

În cadrul concertului-eveniment vor evolua Cári Tibor (pian), Cătălin Trocan (trombon), Ilko Gradev (acordeon) Makkai István (clarinet), Miroslav Jovancic (vioară), Radu Pieloiu (tobe), Sânziana Tarța (voce), Sánta Csaba (bass), Szabó Attila (violoncel), Sorina Savii (vibraphone) iar dansatori vor fi Baczó Tünde și Alin State.
Concertul va avea loc la grădina de vară a filarmonicii „Banatul” iar intrarea va fi liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.