PRESSALERT.ro te trimite la Backyard Weekend, unul din cele mai fierbinţi evenimente...

PRESSALERT.ro te trimite la Backyard Weekend, unul din cele mai fierbinţi evenimente ale verii, în Timişoara. Vezi ce artişti internaţionali vor fi prezenţi VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

akuanaruDupă câteva ediţii reuşite susţinute la Bucureşti, evenimentul numit Backyard Weekend poposeşte pentru prima oară în Timişoara şi le propune tuturor melomanilor o serie de recitaluri şi DJ seturi cu artişti cunoscuţi atât pe plan naţional cât şi pe plan mondial. „Pe 4 și 5 iulie, Backyard Weekend aduce visul a două nopți de vară la Timișoara: 36 ore de muzică non-stop, 21 de artiști străini și locali aleși pe spânceană, două scene asortate muzical, totul într-un colț de rai forestier.

La Backyard Weekend, dansăm fără griji sub cerul liber, indiferent că e înstelat sau însorit. Marii artiști care cutreieră lumea în lung și-n lat se opresc pe scena noastră și împrăștie poftă de dans printre prietenii care sorb dintr-un cocktail tropical. La KM6 pe DN69 Timişoara-Arad, dansul intens va fi întreținut în acest an de fenomenul neo-soul Akua Naru, șarmanții AME cu bunătăți house direct din Berlin, vizionarul producător britanic de dubstep Emalkay, uraganul drum&bass The Upbeats și ”țarul techno” Andrey Pushkarev din Moscova, alături de un colaj complet de artiști locali: Ada Kaleh, Golan, Atapy, Angel, Fouchat, Giuser, Mighty Boogie, We Are Creepz, Punu, Kapno, Vali Florea, Ulises, Deeproots, Tudor și Cristian Gherghely.


Pe timp de zi, ne legănăm în hamace pe un fond muzical select, urmărim cu sufletul la gură proiecții de film și ne răsfățăm cu delicatese culinare. După patru ediții bucureștene alături de Patrice, Nouvelle Vague, Grandmaster Flash, Perseus, Sofa Surfers, Krystal Klear sau Dub FX, Backyard Weekend pornește în turneu, cu prima oprire la Timișoara. Începând din acest an, festivalul, găzduit de spații de poveste, explorează noi teritorii pentru dans și antren din țară, răspândind desfătare urban-estivală“, spun organizatorii evenimentului.

Biletele sunt disponibile în avans la prețul de 39 de lei până pe 3 iulie, iar la intrare prețul va fi de 59 de lei pentru ambele zile de festival. Pentru acces în zona de camping, la prețul biletului se adaugă 10 lei/cort. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis la acest eveniment. Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor PRESSALERT.ro trei invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Cititorii PRESSALERT.RO pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriindu-se până în data de 2 iulie 2015, la ora 12, la newsletter-ul nostru, cu numele complet ataşat în mesaj. Tragerea la sorţi a celor trei câştigători care vor beneficia de o invitaţie dublă la acest eveniment va avea loc în după –amiaza zilei de 2 iulie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.