Timişorenii, aşteptaţi la cea de-a treia plimbare în natură din acest an....

Timişorenii, aşteptaţi la cea de-a treia plimbare în natură din acest an. Care este traseul şi de ce tura este recomandată doar celor perfect sănătoşi

0
DISTRIBUIȚI

tura ciclista banateana

Amatorii mersului pe două roţi sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei luni, la cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană marca „Verde pentru Biciclete”. Participanţii vor avea de parcurs un traseu de aproximativ 35 de kilometri. Datorită lungimii traseului, dar şi temperaturilor caniculare anunţate, această plimbare în natură este recomandată doar bicicliştilor perfect sănătoşi.

Acţiunea are loc duminică, 26 iulie, punctul de întâlnire pentru plecarea în tură fiind staţia Expres 2 din Piaţa Gheorghe Domăşneanu (sens AEM), la ora 15.30.


De la ora 16.00, se va pleca pe traseul AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădurea Giroc – Mănăstire Șag – dig Șag – popas la Complex Restaurant Flonta – Giroc – Parcul Triade. Durata de parcurgere a traseului este de aproximativ cinci ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

“Este un traseu accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară. Date fiind condițiile meteorologice, recomandăm hidratarea intensă de-a lungul turei, iar participanții trebuie să fie perfect sănătoși, apți pentru parcurgerea unui traseu lung pe vreme extrem de călduroasă”, transmit reprezentanţii “Verde pentru Biciclete”.

Această tură bănățeană este cea de-a treia dintr-o serie de şase care vor avea loc în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.