Descinderi ale mascaților la primăria din Băile Herculane, într-un dosar care vizează...

Descinderi ale mascaților la primăria din Băile Herculane, într-un dosar care vizează fapte de CORUPȚIE UPDATE 2 Ce acuzații se aduc

0
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 08_resize

În această dimineață, primăria orașului-stațiune Băile Herculane  a fost luată cu asalt de ofițerii DGA și de mascați, conform expressdebanat.ro. Deocamdată, nu se cunosc persoanele vizate sau dacă ar fi vorba în această cauză despre edilul-șef al orașului, Nicușor Vasilescu.

În oraș se derulează în această perioadă ample lucrări de investiții, fie cu bani guvernamentali, fie europeni, localitatea fiind transformată într-un adevărat șantier.

Vom reveni cu amănunte

UPDATE 1 Ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș Severin vizează o serie de schimburi de terenuri și de subevaluări a unor bunuri imobile ale administrației locale.


Printre cei care urmează să fie duși la audieri este primarul Nicușor Vasilescu și alți angajați ai primăriei.

UPDATE 2 Activităţile de urmărire penală se efectuează într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. În cauză s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, dare de mită şi abuz în serviciu, precum şi pentru infracţiunea de spălare de bani.
”În fapt, există indicii că angajaţii ai Primăriei Băile Herculane au înstrăinat fără respectarea prevederilor legale la preţuri subevaluate mai multe imobile aparţinând oraşului Băile Herculane”, spune procurorul de caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.