Indisponibil cu Steaua, Marius Croitoru a intrat în rolul vânzătorului de bilete...

Indisponibil cu Steaua, Marius Croitoru a intrat în rolul vânzătorului de bilete la ACS Poli. Cum promovează bănățenii duelul cu bucureștenii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

BILETE (11)

ACS Poli își promovează în mod inedit jocul care îi va aduce foarte probabil cei mai mulți fani în tribune din întreg sezonul. Ieri și azi elevii lui Florin Marin au intrat în rolul vânzătorului de tichete pentru marele meci de duminică. Cel puțin 20 de mii de timișoreni sunt așteptați cu această ocazie pe ”Marele oval”.

După Belu, Javi Hernandez și Elek a venit azi și rândul lui Marius Croitoru să intre în pielea vânzătorului de bilete.


Fostul mijlocaș al Botoșaniului va fi accidentat pentru meciul cu Steaua dar și-a arătat polivalența și în fața calculatorului, ajutat de un angajat. Primul servit, un tânăr îmbrăcat în violet a primit cadou și o eșarfă a echipei. Fotbalistul de 34 de ani a exclamat apoi ”Aoleu!”, a fost pus în dificultate de o persoană care a comandat șase bilete, dar s-a descurcat până la urmă, inclusiv la casa de marcat. Ieri, timișorenii au vândut aproximativ șase mii de bilete și așteaptă ca arena să se umple duminică la ora 21.00.

Sprijiniți de copii

O altă acțiune inedită a clubului a fost clipul de promovare realizat împreună cu micuții din Satul de copii ”Rudolf Walter”. Kirschstein, Luchin, Llorente și Zicu au participat la acțiunea la care micuții le-au preluat tricoul și identitatea. ”Veniți cu noi să batem Steaua!”, a fost mesajul promo-ului special.

20 de lei costă un tichet la tribuna I și II, respectiv 15 lei la peluze, pentru duelul ACS Poli – Steaua. Pe lângă magazinul de la stadion, de azi se vând bilete și la centrul comercial Bega, precum și la intrarea în Parcul Rozelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.