Studenţii şi absolvenţii din Timişoara aflaţi în căutarea unui loc de muncă...

Studenţii şi absolvenţii din Timişoara aflaţi în căutarea unui loc de muncă sau stagii de practică, faţă în faţă cu zeci de companii. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

zilele carierei

Universitatea Politehnica din Timişoara sare şi în această toamnă în sprijinul studenţilor din oraş care vor să facă practică în companii, dar şi al absolvenţilor care nu şi-au găsit încă un loc de muncă în domeniul în care au studiat. Prin urmare, în perioada 28 – 29 octombrie, instituţia timişoreană organizează cea de-a şaptea ediţie a evenimentului „Zilele Carierei”, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studenţesc, între orele 09.00 – 16.00.

Peste 50 de companii naţionale şi internaţionale vor participa la eveniment pentru a le oferi studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor din Timişoara, şi nu numai, oportunităţi de angajare, practică sau training-uri.


De asemenea, tinerii pot participa la concursuri tematice, interviuri sau simulări de interviuri.

Totodată, la „Zilele Carierei”, participanţii pot afla poveştile de succes a doi absolvenţi ai Universităţii Politehnica din Timişoara, care lucrează în două mari companii. Studenţii interesaţi să studieze sau să facă practică în străinătate sunt aşteptaţi să participe la sesiuni de prezentare a burselor Erasmus. Nu vor lipsi de la eveniment nici prezentările companiilor care participă la „Zilele Carierei”, printre care şi Microsoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.