Dovleci roz, în vizită la Iulius Mall Timişoara. Cum pot face o...

Dovleci roz, în vizită la Iulius Mall Timişoara. Cum pot face o faptă bună cei care doresc să-i ia acasă

0
DISTRIBUIȚI

dovleacul roz

Campania de strângere de fonduri pentru implementarea unui program de informare şi diagnosticare precoce a cancerului la sân continuă şi în această toamnă, la Timişoara. Astfel, în acest sfârşit de săptămână, timişorenii sunt aşteptaţi la Iulius Mall, fiind invitaţi să facă o faptă bună dacă vor să plece acasă cu un dovleac roz, frumos pictat.

Echipa Campaniei Help25 anunţă că, începând cu data de 24 octombrie, timişorenii pot găsi dovleci roz în cadrul centrului comercial, un stand special fiind amenajat în zona destinată copiilor. Dovlecii au fost pictaţi şi înfrumuseţaţi de mai mulţi artişti timişoreni.


„Cei care vor dori să plece acasă cu un dovleac deosebit vor avea posibilitatea și să susțină Campania Help25, donând o sumă de bani în urna ce va fi amplasată la standul Help25. Practic, prin gestul lor de a achiziționa un dovleac, cetățenii vor spriji Campania Help25 să strângă fondurile necesare în lupta contra cancerului la sân”, transmit voluntarii din cadrul Campaniei Help25.

De asemenea, vă reamintim că în data de 29 octombrie, de la ora 19.00, cei care doresc să susţină demersurile echipei Help25 sunt aşteptaţi la Hotel Timişoara, unde are loc evenimentul caritabil „Dovleacul Roz”. Invitata serii va fi Simona Amânar Tabără, ambasadoare a campaniei. Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.