Remiză AMARĂ pentru CH Poli la București. Handbaliștii timișoreni, la al patrulea...

Remiză AMARĂ pentru CH Poli la București. Handbaliștii timișoreni, la al patrulea joc consecutiv cu un final de infarct

0
DISTRIBUIȚI

ch-poli-bacau-5

”Blestemul” finalurilor de meci nu au ocolit-o pe Poli nici în deplasarea de la CSM București. Deși au avut parte de un start fulminant, în care au condus cu 8-1 după un sfert scurs din timpul partidei, timișorenii ”au reușit” să repete greșelile făcute în precedentele trei jocuri, toate pierdute la un gol diferență. De această dată s-a consemnat însă o remiză, scor 26-26 (10-15).

CH Poli a început foarte bine și duelul din Sala Rapid. După trei minute de joc tabela indica 3-0 pentru timișoreni. CSM a marcat un singur gol în primele 15 minute (!) prin Simovic. La jumătatea reprizei alb-violeții zburdau cu șapte goluri avantaj (8-1), pe fondul unei evoluții solide în apărare, așa cum anunța tehnicianul Pero Milosevic că își dorește pentru acest meci. Gazdele au revenit în joc după al doilea time out. În minutul 22 tabela s-a strâns la 6-9 după ce CSM a beneficiat de două lovituri de la 7 metri consecutive, ambele transformate de Negru. Fenici și compania au revenit însă la finele partidei înainte de pauză și au intrat la cabine cu un avantaj generos de cinci goluri: scor 15-10 pentru Poli.

Final de infarct

Bănățenii au menținut un nivel bun și în debutul părții secunde.


Când a reușit să-și țină adversarul la distanță de cinci goluri. În minutul 45 însă CSM-ul a reușit să se apropie din nou la trei distanță și tot după un 7 metri transformat de Negru (scor 18-21). Se părea că CH Poli nu repetă greșelile din jocurile precedente în final. În minutul 50 Grigoraș înscrie din nou și își readuce echipa la +5. În minutul 53 bucureștenii amenință însă victoria, apropiindu-se la două goluri după prima reușită a lui Rotaru. Cu mai bine de șase minute rămase de jucat Humet face 23-24 după o nouă ratare consecutivă a vizitatorilor. Debusolat, Pero Milosevic cere time out. La reluare până și Fenici greșește în atac și CSM-ul nu ratează șansa de a egalat. Prin același Negru, tot de la 7 metri: 24-24! La faza următoare rezerva Halcă face 25-24 pentru Poli, reaprinzând speranța victoriei. Gazdele mai și ratează, oferindu-i astfel oportunitatea lui Fenici să se revanșeze: 24-26. Constantinescu replic și ultimele două minute se joacă la limită, din nou. În ultimele 15 secunde Poli pierde mingea pe pasiv și Grigoraș vede roșu direct pentru că nu a lăsat mingea gazdelor. Jocul se reia după time out-ul CSM-ului, care decide să scoată portarul pentru a avea doi oameni în plus. Strategia dă roade și Constantinescu marchează pentru 26-26 final! Imediat, Daskaloski a trimis în poarta goală dar mingea nu a fost reluată corect în joc și reușita a fost prin urmare anulată.

Păcat de un nou meci cu o evoluție per total bună și în care Daskaloski a avut multe intervenții bune. Cel mai bun marcator al gazdelor de la CSM București a fost Nicușor Negru, cu 8 goluri, cinci dintre reușitele sale au venit însă de la punctul de 7 metri! Acest punct nu o ajută prea mult pe Poli la startul unei serii de foc în care urmează patru jocuri în 13 zile, următorul cu Steaua acasă. Timișorenii au 22 de puncte și rămân în afara primelor opt clasate. CSM ocupă locul 3 cu 28 de puncte.

CSM București: Simovic 2, Novanc 3, Mojsovski 1, Negru 8 (5 din 7 metri), Milosevic 2, Constantinescu 4, Humet 4, Rotaru 1

CH Poli Timișoara: Păiuș 2 goluri, Grigoraș 5, Timofte 4, Chikovani 3 (2), Pejovic 1, Fenici 5, Lasica 5, Halcă 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.