Danzio Timișoara a repetat gestul echipei lui Dragan Petricevic la Sfântu Gheorghe....

Danzio Timișoara a repetat gestul echipei lui Dragan Petricevic la Sfântu Gheorghe. Cum au fost tratate bănățencele

0
DISTRIBUIȚI

Tymes-Gal-37

BCM Danzio Timișoara a fost ieri prima echipă care o vizitează pe Sepsi Sf. Gheorghe de la meciul cu scandal jucat de lider cu ”U” Cluj. Bănățencele au procedat la fel ca elevele lui Dragan Petricevic în urmă cu 19 zile, au ignorat ”Imnul Ținutului Secuiesc” intonat de suporteri, dar nu au avut parte de același tratament.


Problemele alb-violetelor au fost între cele două panouri, meciul fiind cedat cu scorul de 50-107.

La Sfântu Gheorghe s-a păstrat tradiția, notează totalbaschet.ro. Astfel, imnul național al României a fost intonat înaintea partidei de sâmbătă și a fost urmat de cel cântat de suporterii gazdelor de la ACS Sepsi SIC. Arbitrii au dictat cele trei minute regulamentare până la start după imnul național de stat, perioadă în care baschetbalistele de la Danzio s-au încălzit. De această dată însă formația oaspete nu a fost huiduită, notează sursa citată.

Danzio nu a făcut față puternicei formații gazdă și a cedat la scor, 107-50. Ivana Grbic (19 puncte) și Briana Wilson (16) au fost principalele marcatoare ale timișorencelor, care au rămas cu șase succese stagionale.

Pe 5 ianuarie decizia de a nu asculta ”Imnul Ținutului Secuiesc” de către clujence, la îndemnul antrenorului Dragan Petricevic, a dus la un scandal mediatic. S-a ajuns ca Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului şi Sportului, să susțină că legea de fapt nu permite ca imnul național de stat să fie intonat în competițiile interne. Situație care i-a bulversat pe oficialii din LNB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.