Studenții de la Universitatea Politehnica din Timișoara, față în față cu ultimele...

Studenții de la Universitatea Politehnica din Timișoara, față în față cu ultimele tehnologii. Cum îi ajută laboratoarele susținute de companii

0
DISTRIBUIȚI

calculator

Viitorii informaticieni care studiază în cadrul Universității Politehnica din Timișoara au șansa de a învăța mai multe lucruri practice chiar de la reprezentanții marilor companii din domeniul IT. Mai mult, studenții de la Facultarea de Automatică și Calculatoare vor fi puși față în față cu ultimele tehnologii, cu problemele cerute pe piață și vor fi învățați să se descurce în împrejurări tehnice dificile. Astfel, studenții dobândesc experiență și au mai multe șanse de a fi angajați la finalul studiilor.

Totul se întâmplă în cadrul proiectului Liga AC Labs – Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților.


Deschiderea programului are loc în data de 1 martie. Acesta constă într-o serie de laboratoare susținute de marile companii de IT&C din Timișoara, pe tot parcursul semestrului II al anului universitar. În cadrul acestor laboratoare, studenții au ocazia să pună în practică o parte din teoria învățată, dar și să acumuleze noi cunoștințe.

În 2015, proiectul a ajuns la un număr record de 650 de studenți înscriși și 350 participanți. În acest an, 17 companii partenere ale Universității Politehnica din Timișoara vor susține 28 de laboratoare pentru studenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.