Timișoara Saracens, varianta întinerită, obține victoria cu punct bonus ofensiv în fața...

Timișoara Saracens, varianta întinerită, obține victoria cu punct bonus ofensiv în fața lui Dinamo. Ce nume a folosit Grainger Heikell în jocul din Cupa României GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

saracens rcm dinamo (2)

Saracens RCM a câștigat fără mari probleme jocul în devans din Cupa României cu Dinamo București. Deși au folosit în premieră o serie de rugbiști sub 23 de ani bănățenii s-au impus cu 32-17, obținând totodată și punctul bonus ofensiv. Campionii mai au de disputat un meci înainte de importantul retur al barajului de Challenge Cup.

Tehnicianul Grainger Heikell s-a ținut de promisiune și a optat în primul 15 pe câteva nume noi. Autohtonii George Tătăruș și Florin Popa (ambii 20 de ani), dar și Ikamanu Kefu sau Manumua au putut fi văzuți din primul minut al jocului din Ronaț. Jack Umaga a marcat și transformat primul eseu. La pauză scorul avea să fie 14-6 după reușita lui Căpățână, convertită de același Umaga. Dinamo replicase prin două lovituri de pedeapsă. Bucureștenii s-au apropiat, la reluare, periculos după primul lor eseu. Dar, la 14-11, Fercu a adus liniște prin primul său eseu de la revenirea în Banat. Samiu Muna s-a trecut și el pe lista marcatorilor, cu trei puncte de la distanță. Iar Viliami Moala a adus ”sarazinilor” punctul bonus ofensiv prin eseul pentru 29-14. Muna a ratat transformarea, dar pe final mai aveau să se înscrie puncte. Dinamo a reușit un drop goal, în timp ce Fercu a convertit o lovitură de pedeapsă cu emoții, mingea lovind bara în drumul printre buturi și totodată a stabilit scorul final la 32-17.

Timișoara Saracens va mai juca un meci în Cupa României înainte de returul cu Calvisano, programat pe 23 aprilie. Sâmbătă, de la ora 11, trupa din Ronaț va evolua la Cluj pe arena ”Iuliu Hațieganu” a celor de la Universitatea, în runda a cincea a Grupei I.

Timișoara Saracens: Taupaki, Sabău, Mariș, Lazăr, I.


Mureșan, Tătăruș, Ikamanu Kefu, Gorcioaia, Muna, Umaga, Moala Viliami, Fl. Popa, Manumua, Lemnaru, Fercu. Au mai intrat: Căpățână, Militaru, Van Wyk, Nabalei, Iftimiciuc, J. Rose, Zaharia, Simionescu. Antrenor: Grainger Heikell.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.