Primarul Nicolae Robu, scuze PENIBILE pe tema licitaţiilor din PMT şi a...

Primarul Nicolae Robu, scuze PENIBILE pe tema licitaţiilor din PMT şi a Mercedesului primit de la Retim. Ce spune despre cadourile din colecția sa

0
DISTRIBUIȚI

robu dezorientat

Deranjat de scrisoarea emisă ieri de consilierii locali ai PSD Timiș, în care a fost acuzat că ar fi avid de putere, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a comentat astăzi la adresa conducerii formațiunii, atacând din nou și presa locală, din senin. „Indivizii care sunt în fruntea acestui partid întrec toate limitele și fac foarte mult rău Timișoarei și, din păcate, în jocul lor intră foarte multe persoane care ar trebui să facă jurnalism. Unii nu pot pentru că nici nu ar avea cum să facă neavând capacitățile necesare, iar alții neavând conștiința necesară, nivel de conștiință necesar pentru a-și face datoria pentru această profesie atât de importantă în societate. Dar știm din poveștile de când eram mici, fiecare dintre noi în lupta dintre bine și rău tot binele câștigă până la urmă. Zmeii au momentele lor de, să zicem impresionare a forței, dar până la urmă pierd toate bătăliile pentru că dacă s-ar fi întâmplat așa în lungul istoriei ar fi fost vai și amar de omenire”, a comentat edilul.


Tot fără a fi întrebat de jurnaliști Robu a simțit nevoia să se scuze cu privire la scandalul Mercedesului de 74 de mii de euro primit ca mașină de serviciu de la Retim și cu privire la licitațiile și contractele atribuite de Primăria Timișoara unor apropiați de-ai săi. Amintim aici afaceri precum cele firma Dinu Instal sau benzinăria din Modern, ale amicilor săi de concedii Dumitru Dinulescu și Teo Tuducan sau contractele de la spaţii verzi câştigate de firma cu pedigree liberal Rogera.

„Timişorenii au văzut cine vine cu fapte şi cu realizări şi cine încearcă să intoxice lumea că eu aş fi primit o maşină cadou. Aşa se spune, nu se spune că maşina aparţine societăţii primăriei, cu 50% din acţiuni Retim şi că e dată primăriei, nu lui Robu. Ce cadou a primit Robu? Se vede pe declaraţia de avere. Eu primesc cadou lucruri pentru pasiunea mea. Am primit cadou o dronă şi pe aia mi-a pierdut-o cel căruia i-am dat-o să o folosească pentru că am aflat că nu a răspuns la comenzi. Eu primesc amplificatoare, staţie pentru chitară lucruri de genul ăsta, minge de fotbal. Astea sunt lucrurile pe care le primesc eu. Ce maşini? Să le fie ruşine. Până unde poate merge mizeria umană în unii, până unde poate merge? Cu osârdie să tot spună lucruri de genul ăsta. Nici vorbă să fi primit eu vreun cadou. Eu sunt un om cinsitit, un om corect. Se vede câte probleme sunt în țară în ceea ce mă privește nu o să am niciodată nici cea mai mică problemă, pentru că în tot ce fac sunt corect și cinstit.(…)
De când sunt eu primar licitația e licitație, nu există nici prieten, nici dușman al nimănui din primărie și în niciun caz nu are nicio influență poziția cuiva în raporturile cu primăria în funcție de raporturile pe care le are cu mine”, a mai spus edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.