Nicolae Robu după depunerea dosarului de candidatură: „Să scoatem Timișoara din griul...

Nicolae Robu după depunerea dosarului de candidatură: „Să scoatem Timișoara din griul în care este”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a intrat, oficial, în lupta cu Dominic Fritz, pentru obținerea unui nou mandat de primar. Liberalul spune că s-a înțelepțit după pierderea funcției, acum patru ani, fiind optimist că dacă va deveni primar va avea alături de administrația sa puterea de la toate nivelurile, județean și național.

„Mi-am depus candidatura cu hotărârea fermă ca, înțelepțit după înfrângerea din 2020, împreună cu echipa, cu suportul timișorenilor iubitori de Timișoara, să scoatem orașul din griul în care este, din declinul pe care l-a cunoscut, unul în care a fost aruncat în acești ani. Timișoara trebuie să redevină orașul florilor, al afacerilor prospere și a locurilor de muncă bune și stabile, un oraș în care să îți fie drag să trăiești.”, a declarat Nicolae Robu, după depunerea dosarului de candidatură.

El a vorbit și despre faptul că va avea alături de administrația sa puterea la toate nivelurile, fiind parte din coaliția care va câștiga alegerile. „Vom putea valorifica oportunitatea, ca puterea să fie a celor implicați în aceste candidaturi, atât la Timișoara, cât și la județ, dar și la nivel național.


Suntem optimiști că vom câștiga alegerile la toate nivelurile. Timișoara a fost vitregită mult timp de sprijin guvernamental”, a mai declarat Robu.

El nu a vrut să vorbească despre sondaje, mai mult a spus că nici nu a efectuat asemenea cercetări și, chiar dacă ar fi făcut-o, nu făcea publice rezultatele. „Și când vom avea sondaje, nu vom face cunoscute rezultatele pentru că suntem într-o bătălie în plină desfășurare. Și evident, gestionăm totul așa cum considerăm de cuviință ca să ne maximizăm șansele. Tot timpul s-a spus asta că eu făceam sondaje pe Facebook. Dar am destulă minte încât niciodată nu am pretins că sondajele de pe Facebook sunt relevante, ceea ce am și precizat”, a mai declarat candidatul PSD – PNL.

Robu a mai spus că și-a desemnat și viceprimarul liberal, în persoana lui Dan Diaconu. A mai menționat că și social-democrații mai trebuie să desemneze al doilea viceprimar, dar unul care să fie agreat de Robu. Propunerea PSD ar fi Sorin Ionescu, este greu de crezut că în cazul unei victorii liberalul ar putea să decidă el numele acelui viceprimar. De asemenea, Robu s-a declarat mulțumit de lista mixtă de consilieri locali.

„Opțiunea mea pentru viceprimarul numărul 1 este Dan Diaconu. Al doilea post de viceprimar va reveni unui coleg desemnat de PSD și sunt oameni valoroși, eu îi agreez. Cine spune PSD că e cel mai potrivit va fi acceptat de mine, ca să fie lucrurile foarte clare. Sunt foarte mulțumit de lista de consilieri locali ce a fost propusă și de PSD, și de cea de la PNL”, a mai spus Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.