CH Poli pierde jucători, dar anunță prelungirea contractului cu Pero Milosevic. Pe...

CH Poli pierde jucători, dar anunță prelungirea contractului cu Pero Milosevic. Pe ce perioadă a semnat tehnicianul muntenegrean

0
DISTRIBUIȚI

pero milosevic antrenor poli handbal

CH CSU Politehnica riscă să piardă mai mulți jucători importanți pentru sezonul următor, primul plecat sigur fiind Cristi Fenici. În schimb, clubul de handbal alb-violet a anunțat azi că antrenorul Pero Milosevic, care mai avea contract și în sezonul următor, și-a prelungit înțelegerea cu încă doi ani, până în vara lui 2019.

Pero Milosevic a reușit să se claseze cu Poli pe locul 5, care permite echipei participarea la play-off.


Timișorenii urmează să dispute pe 24 aprilie, în Capitală, primul meci din sferturi cu Steaua, al doilea duel e programat pe 29 aprilie la Timișoara.

”Ca obiectiv pentru viitoarea ediţie de campionat, Politehnica Timişoara îşi propune meţinerea lotului de jucători şi crearea condiţiilor pentru o performanţă superioară celei din acest sezon competiţional”, se arată în comunicatul clubului. Totuși, bănățenii l-au pierdut deja în vederea noii ediții pe Fenici pentru HC Dobrogea Sud, în timp ce, conform oradetimis.ro Demis Grigoraș a ajuns încă din luna ianuarie la o înțelegere cu Tatabanya, din prima ligă maghiară, tot din noul sezon. Pe picior de plecare s-ar afla și alte nume importante, precum portarul Daskaloski sau georgianul Irakli Chikovani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.