Șeful UNPR Timiş, Ion Răducanu, acuză Primăria Timişoara şi Prefectura Timiş de...

Șeful UNPR Timiş, Ion Răducanu, acuză Primăria Timişoara şi Prefectura Timiş de incompetenţă în organizarea alegerilor locale

0
DISTRIBUIȚI

ion raducanu (9)

Incompetenţă şi indiferenţă – de asta dau dovadă Primăria Timişoara şi Prefectura Timiş în gestionarea campaniei electorale din Timişoara, acuză candidatul UNPR Timiş la funcţia de edil-şef al urbei de pe Bega, Ion Răducanu. Mai mult, Răducanu crede că în ultimii 26 de ani Timişoara nu s-a dezvoltat deloc, excelând doar la capitolul mândrie.

Timişoara, premiantă la mândrie, repetentă la dezvoltare

„Este inadmisibil în situaţia în care mijloacele de prezentare a candidaţilor în faţa alegătorilor sunt limitate, posibilităţile de expunere a afişelor şi a celorlalte materiale publicitare sunt limitate, este inadmisibil să pregăteşti 52 de puncte de afişaj ceea ce duce la o luptă acerbă privind spaţiul, pe panouri. Toată ziua unul pune, unul rupe suntem ca în junglă. Nu mai vorbesc despre bunul simţ al celor care trebuie să pună afişe.


Prima sesizare am făcut-o eu personal la BEC a doua zi după ce a început afişajul. Prima dată am sunat prefectul. Mi-a spus că el nu se ocupă cu aşa ceva. Nu ştiu cu ce se ocupă. Ar trebui să îi cer demisia. (…) Am făcut din nou aseară aseară plângere la BEC şi am cerut să suplimenteze cu un panou, cu două panouri. Dacă nu, să ne spună să ne facem noi panouri. Nu se poate aşa ceva”, a declarat candidatul UNPR la Primăria Timişoara.

După ce a acuzat că fondurile alocate pentru sănătate în Timiş sunt gestionate de diverse grupuri de interese, Răducanu a criticat prestaţia actualei administraţii, dar şi mandatele lui Gheorghe Ciuhandu, spunând că Timişoara de după Revoluţie nu se poate lăuda cu nimic remarcabil, conducătorii ei dând dovadă de incompetenţă.

„Dacă dumnevoastră îmi spuneţi ceva de referinţă în Timişoara în ultimii 25 de ani în afară de străzi, panseluţe, trotuare care sunt reparate şi pasajul ăla care este păzit, eu nu îmi amintesc să fi văzut ceva săli de sport, teatre, ceva! (…) Noi ne lăudăm, suntem băţoşi suntem mândri, suntem egocentrişti de la noi încolo începe civilizaţia până la noi tară ţara e vai de capul ei”, a mai a atenţionat candidatul UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.