ASU Politehnica a obținut în EXTREMIS victoria la Ineu. Alb-violeții au marcat...

ASU Politehnica a obținut în EXTREMIS victoria la Ineu. Alb-violeții au marcat în prelungiri golul care îi apropie de B!

1
DISTRIBUIȚI
ineupoli-2
ASU Politehnica s-a impus în EXTREMIS la Ineu. Foto: sportarad.ro

Ploaie cu noroc pentru formația timișoreană susținută de galeria viola. ASU Politehnica nu a strălucit în a doua deplasare la rând pe teren arădean, dar de această dată alb-violeții au ieșit câștigători la final. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de căpitanul oaspeților, Cristian Gălan. În urma acestui rezultat avansul elevilor lui Sorin Brîndescu în fruntea C4 s-a mărit la patru puncte.

După euforia acelui 5-1 cu Ighiu timișorenii au trebuit să aștepte două săptămâni pentru următoarea partidă. Amânat din cauza tragediei de la Dinamo – Viitorul, jocul cu Ineu a avut loc azi pe o ploaie deasă, chiar și așa formația vizitatoare s-a bucurat din nou de suportul a circa două sute de ultrași. În deplasarea precedentă, la Sebiș, scor 1-3, nu a fost bucurie.

Prima parte nu a fost una bună pentru ASU Poli, liderul chinuindu-se pe terenul îmbibat cu apă. Elevii lui Cristian Sculici au amenințat prin Clej, care l-a pus la încercare pe Fișteag în minutul 32.


Pe final de repriză timișorenii au avut emoții cu o posibilă accidentare a portarului, în condițiile în care doi juniori erau absenți (Marin și Giuricici). Fișteag însă și-a revenit, la fel ca ASU Poli. Nu a lipsit nici tenisunea unui duel arădeano-timișorean. În startul părții secunde Spătaru incitând galeria alb-violetă. Pe teren gazdele puteau deschide scorul în minutul 70, Mașință și Huțanu au fost însă blocați de Birău și Fișteag. Timișorenii au pus apoi stăpânire pe joc, dar fără ocazii mari. Poate doar cea a lui Sulea (78), care a reluat dintr-o poziție grea. Se părea că ASU Poli va ceda azi două puncte, dar, când nimeni nu se aștepta, în prelungiri apare și unicul gol. Țugui trage în blocaj și balonul e urmărit de Cristi Gălan, iar fundașul-marcator reușește să înscrie cu capul pentru trei puncte uriașe.

CS Ineu – ASU Poli 0-1 și elevii lui Sorin Brîndescu se distanțează la patru puncte de urmăritoarele Cugir și Ighiu, cea din urmă are însă și un joc în plus cu patru etape rămase din Seria a IV-a a Ligii a III-a. Mai mult, formațiile din Alba se vor întâlni în runda următoare, marți, în runda 27 când timișorenii primesc vizita Devei.

CS Ineu: Mitrea – Ciocan, Bier, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan (87 Zdrențan) – Huțanu, Clej, Spătaru, Botaș – Mașniță (90+1 Jazzley). Antrenor: Cristian Sculici.

ASU Politehnica Timișoara: Fișteag –  Birău, Gălan, Todorov, Taub – Bilia – Vucea (58 Sulea), Țugui, Codrea (73 Peter), Ghinescu (90+4 Damian) – Bădăuță. A mai intrat Stefanovici. Antrenor: Sorin Brîndescu.

1 COMENTARIU

  1. Trei puncte mari.Joc f.slab,singurul șut pe poarta a fost la gol.Zici ca nu mai știm sa jucam in deplasare sau pe ploaie(la fel ca si meciul cu Craiova de anul trecut:ploaie si gol in ultimul minut).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.