Ultimele pregătiri pentru Revolution Festival. Vezi cum arată Muzeul Satului Bănăţean FOTO

Ultimele pregătiri pentru Revolution Festival. Vezi cum arată Muzeul Satului Bănăţean FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_231591" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">Revolution Festival
Revolution Festival se desfăşoară în acest wekend la Muzeul Satului Bănăţean

Cea de-a doua ediţie a Revolution Festival – manifestare organizată de către creatorii celebrului festival EXIT din Novi Sad – este gata de start, evenimentul care se va desfăşura vineri 3 iunie şi sâmbătă 4 iunie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara oferindu-le melomanilor o serie de concerte şi DJ seturi cu artişti autohtoni şi internaţionali, dar şi o sumedenie de zone de relaxare.

Evenimentul este împărțit în nu mai puțin de opt zone, fiecare dintre ele având câte un line-up extraordinar. Astfel, vineri, 3 iunie, distracția de la Music Guru (scena principală) va începe la ora 18:15, când muzicienii de la Blazzaj vor da startul la cea mai importantă scenă a festivalului. Programul serii este completat de Ritam Nereda (Serbia), după care la scena principală vor fi prezenţi americanii de la Suicidal Tendencies şi Juliette And The Licks. Mai apoi, pe Music Guru vor fi prezenţi CTC, Roni Size and Krust (Marea Britanie), Black Sun Empire (Olanda), Fred V Grafix feat. Dynamite MC, iar programul de la scena principală va fi încheiat de Mi-Tzu b2b Damaja.

În fiecare zi de eveniment, porțile Revolution Festival se vor deschide la ora 18.00. „Dorim să vă anunțăm că în acest an rEVOLUTION Festival le va oferi brățări tuturor vizitatorilor astfel intrarea și ieșirea din Muzeul Satului este permisă pe parcursul evenimentului“, spun organizatorii. Biletele de zi vor putea fi procurate la intrarea în festival, contra sumei de 99,99 lei. Un abonament de două zile cumpărat pe parcursul evenimentului costă 124,99 lei.

Alături de scenele de muzică, la faţa locului au fost pregătite două zone speciale de distracţie. E vorba de Lunatica – cel mai mic, scurt și utopic oraș din lume, cu japonezi care dansează, Black Metal Karaoke, restaurant Baradis, cinema Retrocedarea şi un Barbar Shop, unde se tunde cu creastă. Cea de-a doua zonă de distracţie este Circo Panico, unde programul este împărțit între show-uri de circ nocturn și concerte de electro-swing. În cadrul programului se regăsește și proiectul Count Bassy, care este pregătit de Chris Tofu, creatorul zonei Shangri La de la Glastonbury Festival. De asemenea, la Circo Panico vor performa trupe din toată lumea, precum Canada, Austria sau Marea Britanie. Mai multe informaţii despre Revolution Festival se găsesc aici.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.