Un junior de la ASU Politehnica se transferă la o echipă din...

Un junior de la ASU Politehnica se transferă la o echipă din Italia calificată în Europa League. Ce gest promite că va face la fiecare gol marcat

0
DISTRIBUIȚI
11942150_893319127419217_3762805563038323907_o
Marius Marin se transferă în Italia. Foto: ASU Politehnica / Facebook

Promovată în Liga a II-a, ASU Politehnica Timișoara poate pierde câțiva jucători de care nu ar fi dorit să se despartă. Unul dintre aceștia e Marius Marin. Talentatul mijlocaș în vârstă de doar 17 ani va fi înregimentat de US Sassuolo, revelația din Serie A, grupare calificată în Europa League.

După ce a dat probe la Inter Milano anul trecut, Marin a fost văzut și de Sassuolo în iarna trecută. Italienii l-au dorit imediat, la început pentru echipa Primavera, dar perioada de transferuri expirase. Discuțiile au fost reluate acum și pe 25 iulie mijlocașul timișorean trecut și pe la ACS Poli va semna cu italienii o înțelegere valabilă pe trei sezoane! ”Dorința mea e ca până în iarnă să dau totul la echipa secundă și să debutez în Serie A!… Visul meu cel mai mare e de a-mi ajuta familia”, a declarat Marius ”Marko” Marin pentru PRESSALERT.ro.

Deși majoritatea puștilor de vârsta sa visează să facă pasul măcar la o echipă de seniori, fie ea și de ligă inferioră, Marin s-a impus la gruparea suporterilor în Liga a III-a.


În 23 de apariții pentru ASU Poli tânărul mijlocaș a marcat un gol, chiar pe ”Dan Păltinișanu”, cu Hunedoara, și a contribuit la alte patru reușite ale ”Băieților în ghete” prin pasele sale.

Marius Marin a ținut să transmită un mesaj special înainte de plecarea de la ASU Poli, clubul unde s-a integrat perfect. ”În primul rând vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot sprijinul acordat și că m-au primit foarte bine. În al doilea rând îi mulțumesc domnului profesor Brîndescu, că m-a pregătit și a avut încredere în mine să joc meci de meci… Ce am găsit aici nu o să mai întâlnesc niciunde! Poli pentru mine va însemna întotdeauna ceva special! Și vreau să le mulțumesc fanilor pentru că au creat echipa aceasta. O asemenea galerie și atmsoferă este greu de uitat. Le-am promis că la fiecare gol dat o să arăt un tricou cu «Fără Patroni»!”, a punctat Marius Marin.

Sassuolo, cu prima echipă, s-a calificat surprinzător în Europa League la finele acestui sezon, de pe locul 6 în Serie A, după ce Juventus a câștigat și Cupa Italiei. Conform înțelegerii inițiale, Marin se va transfera liber în Italia. Există și alți jucători de la ASU Poli care au atras atenția după sezonul de excepție din Liga a III-a și nu e exclus să se mai bifeze plecări importante din lotul alb-violet. Brîndescu și compania au însă și o listă lungă de posibile achiziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.