Curtea de Apel Timișoara, decizie în cazul celor 17 polițiști de frontieră...

Curtea de Apel Timișoara, decizie în cazul celor 17 polițiști de frontieră de la vama Moravița acuzați de luare de mită UPDATE Ce au hotărât magistrații

1
DISTRIBUIȚI
<


p>descinderi moravita vamesi retinuti audieri (3)

Curtea de Apel Timișoara judecă astăzi, începând cu ora 14.00, contestațiile celor 17 polițiști de frontieră de la vama Moravița împotriva deciziei Tribunalului Timiș de arestare preventivă în dosarul în care DIICOT i-a acuzat de luare de mită și constituirea unui grup infracțional organizat.

Vă reamintim că polițiștii DGA și echipaje ale Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, au descins în forță la Moravița acum o săptămână, în cadrul unei ample operațiuni anti-corupție și de combatere a contrabandei a DIICOT Timișoara.

Procurorii au reuşit, cu ajutorul investigatorilor sub acoperire ai DGA, să obţină informaţii şi probe despre modul în care poliţiştii de frontieră de la Moraviţa făceau bani din șpagă când erau de serviciu.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a urmări evoluția situației și pentur a afla decizia Curții de Apel Timișoara.

UPDATE Curtea de Apel Timişoara a decis să respingă contestațiile, toți cei 17 polițişti de frontieră rămânând în arest.

1 COMENTARIU

  1. Dupa cite se intimpla cu justitia noastra ma intreb cine mai are incredere in acesti Magistrati, cind chiar cele doua sefe de Institutii au probleme cu legea ; Kovesi si Stanciu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.