PERFORMANȚĂ remarcabilă și pentru juniorii lui ASU Politehnica. Pe cine vor întâlni...

PERFORMANȚĂ remarcabilă și pentru juniorii lui ASU Politehnica. Pe cine vor întâlni elevii lui Iulian Prodana în finala națională

0
DISTRIBUIȚI
13418579_1051610508256744_8524113595805308457_o
O nouă bucurie pentru ASU Politehnica. Foto: Emanuel Titus Ilieși

Nu doar seniorii echipei susținute de suporterii timișoreni se pot lăuda cu o mare performanță în sezonul 2015-16. Juniorii D ai lui ASU Politehnica au obținut azi, deja după a doua zi a turneului semifinal al Campionatului Național, biletele pentru marea finală de la Buftea. Elevii lui Iulian Prodana i-au învins-o ieri pe cei de la Dinamyk Craiova, scor 2-0, și azi pe ASF Kiss Baia Mare, cu 1-0.

După un parcurs lung, în care a depășit-o pe ACS Poli în derby-ul local iar apoi a triumfat în Zona 4, în care a trecut de puternica Gloria Arad, ASU Politehnica a primit organizarea unuia dintre cele două turnee semifinale, toate jocurile desfășurându-se pe arena ”Știința”. Puștii alb-violeților au obținut ieri un succes cu 2-0 în fața formației Dinamyk Craiova.


Ralf Kuhn și Rus au fost marcatorii gazdelor. Tot ieri, Kinder Sângeorgiu de Mureș a remizat cu Kiss Baia Mare, scor 1-1. Maramureșenii au fost azi dimineață adversarii timișorenilor. ASU Poli s-a impus din nou, de această dată la limită, Ursu marcând singurul gol al jocului. Al doilea meci al zilei a confințit însă calificarea bănățenilor direct în finala națională. Deoarece Dinamyk a învins-o pe Kinder (2-0), singura grupare care mai putea periclita șansele matematice ale lui ASU Poli. Astfel, partida de mâine a alb-violeților (ora 11.30 cu Kinder) a devenit de palmares.

Conform druckeria.ro tehnicianul Iulian Prodana a apelat azi la: Ciobanu – Tymos, Kuhn, Gașpar, Sturzu, Simedru, Ursu (cpt.), Oniceanu. S. Dan intrând pe parcursul jocului.

Finală cu Viitorul lui Gică Hagi

Cealaltă grupă semifinală se desfășoară la Suceava. În cadrul acesteia FC Viitorul și-a asigurat de asemenea prezența în ultimul act după doar două jocuri: 5-0 cu Juniorul Suceava și 2-1 cu Regal Sport București. Titlul la juniori D ar fi cea mai frumoasă performanță de până acum a generației 2003 pregătite de Iulian Prodana. Aceasta are în spate un adevărat staff. Alin Ionescu, antrenorul secund, Paul Burtic pregătește portarii, Leontin Selejan răspunde de partea financiară a centrului, managerul sportiv Zoli Feher și Sorin Brîndescu, au contribuit de asemenea la bunul mers al echipei alături de ”principal”. ”Sunt foarte mulți oameni care și-au adus contribuția. Suntem un staff, e o armonie în centrul nostru, iar acesta e lucrul cel mai important, copiii simt din plin acest aspect”, a precizat Iulian Prodana pentru druckeria.ro.

Finala națională dintre ASU Politehnica Timișoara și FC Viitorul Constanța se va desfășura sâptămâna viitoare, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 19.00, la Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.