HALUCINANT Robu vrea o nouă restructurare în cinci zile după ce a...

HALUCINANT Robu vrea o nouă restructurare în cinci zile după ce a refăcut organigrama Primăriei Timişoara în 2015

1
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

Prima grijă a primarului Timișoarei, reales în funcție cu voturile a 15% din populația cu drept de vot a Timișoarei, este să facă restructurări fulger în Primăria Timișoara. Conform unei note interne, viceprimarul Dan Diaconu și city-managerul Primăriei Timișoara, Sorin Drăgoi, au sarcină ca până în 13 iunie la ora 9 aducă pe masa primarului propuneri pentru restructurarea organigramei. Adică în cinci zile de când a fost emis documentul.

Cum se va restructura Primăria Timișoara

„Având în vedere că intenționez să restructurez radical organigrama primăriei, vă rog să-mi înaintați propuneri/ sugestii privind structurile pe care le conduceți/ coordonați! Faceți acest lucru în ideea de optim pentru interesul public, pentru achitarea în cât mai bune condiții a misiunii de a fi a aparatului nostru, și nu având ca țintă interesul personal al unuia sau altuia.


Porniți de la o «foaie albă» și nu de la ce există în prezent, evident, preluând pe acea «foaie albă» ceea ce considerați că merita a fi preluat din ceea ce există”, a scris Robu în nota internă din 8 iunie, conform deBanat.ro.

Primarul a explicat în cadrul unei conferințe de presă care sunt schimbările cerute prin nota internă. „Vreau să generez o organigramă mai bună în primărie, valorificând și experiența pe care am dobândit-o în acești patru ani. Organigrama așa cum ați putut înțelege din textul ei va fi generată fără a viza persoane, ci ținta ei este o mai buna funcționare în interesul public al aparatului administrativ pe care cred că îl reprezintă Primăria Timișoara am cerut tuturor șefilor de structuri de nivel 1, directori sau șefi de servicii de birouri sau de compartimente care au subordonare directă la un viceprimar sau la un city-manager. Am cerut ca până luni la ora 9 să îmi transmită orice propuneri vor fi privind noua organigramă la care am sugerat să se plece de la o coală albă și să spună ei ce consideră că ar fi cel mai potrivit să existe de aici înainte în structura primăriei. Evident că dacă unele lucruri avute până acum sunt bine gândite și au dovedit beneficitate și au dovedit că trebuie să existe, ele trebuie scrise pe acea coală albă. Dar va fi o schimbare radicală de aceea am propus să se plece de la coala alba. Nu ne propunem să dăm pe cineva afară, dacă ceva se va întâmpla cu un șef sau altul, va fi consecința organigramei și nu organigrama va decide ce se întâmplă într-un fel sau altul”, a declarat Robu.

Edilul a explicat primele două schimbări de organigramă au fost ineficiente pentru că nu i-au permis să facă restructurări necesare, cum ar fi cea a Direcției de Asistență Socială. Noua organigramă care se va elabora în baza propunerilor va fi trimisă la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru a fi aprobată, apoi va fi supusă la vot consiliul local.

1 COMENTARIU

  1. Cu ce pierde vremea……pacaliciul asta,de primar. Oare asta,sa fie cea mai mare problema,a orasului?. Sa-i dea pe toti afara,sa ramana numai el in primarie si,cu PNL-isti pe care i-a angajat si,pe care o sa-i mai angajeze. Sa ramana el si cu Grebla,ca doar e primaria lui. A adus-o de la Bogsig. Incapabilul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.