Fundaș străin cu experiență pentru BC SCM Timișoara. Cine e al cincilea...

Fundaș străin cu experiență pentru BC SCM Timișoara. Cine e al cincilea jucător confirmat în lotul ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Đorđe Đoković)
Nikola Otasevic, în acțiune pentru Metalac. Foto: Đorđe Đoković

După ce au anunțat în urmă cu două zile primele transferuri pentru ediția 2016-17, astăzi ”leii” s-au mai întărit cu un jucător. Al doilea străin confirmat în lotul BC SCM Timișoara e sârbul Nikola Otasevic, un fundaș cu experiențe în Eurocup și Liga Adriatică. Formația alb-violetă mai negociază în această perioadă și cu alți jucători consacrați, atât de pe plan intern, cât și din străinătate.

Atrenorul Nenad Mandic are până acum doi conaționali sub comandă pentru sezonul următor al Ligii Naționale.


După Mladen Jeremic, păstrat la echipă, a semnat și Nikola Otasevic. În vârstă de 34 de ani, fundașul sârb vine de la Sloboda Uzice, echipă din orașul natal.

În ediția trecută de campionat a avut medii de 32.2 minute, 10.9 puncte, 6.0 pase decisive, 3.0 recuperări, pe meci. Cele mai multe realizări le-a avut într-un meci important, 22 de puncte şi 15 pase decisive contra Vojvodinei Novi Sad, pe 16 aprilie 2016.

Otasevic are 37 de meciuri în FIBA Eurocup, între 2006 şi 2014, sub culorile a trei echipe: Anwil Wloclawek (Polonia), Buducnost Podgorica (Muntenegru) şi MZT Skopje Aerodrom (Macedonia). De asemenea, el a evoluat și în Liga Adratică la echipe precum Metalac Valjevo, Hemofarm Vrsac (Serbia) ori MZT Skopje (Macedonia).

Spre deosebire de primii patru contractați, Jeremic și românii Covlescu, Milencovici și Păun, Otasevic a semnat pe un singur sezon cu BCT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.