Autostrada Timișoara – Lugoj, inundată în urma ploilor abundente. În ce zonă...

Autostrada Timișoara – Lugoj, inundată în urma ploilor abundente. În ce zonă se circulă cu dificultate

0
DISTRIBUIȚI
<


p>autostrada13

Poliția rutieră solicită mare atenție din partea șoferilor care circulă pe autostrada Timișoara – Lugoj, unde pompierii lugojeni au intervenit în avceastă după-amiază, în jurul orei 17.00. Motivul l-a reprezentat acumularea de apă care s-a revărsat pe drumul de mare viteză, fapt ce a dus la îngreunarea traficului şi punerea în pericol a vieţilor şoferilor, la 9 kilometri de Lugoj, pe autostrada ce leagă oraşul de nodul de la Balinţ.

Din cauza ploilor continue şi abundente, apa care s-a adunat pe dealurile prin care trece autostrada a ajuns pe carosabil, la acest moment pompierii lugojeni fiind la faţa locului cu o autospecială, pentru a supraveghea mai mult decât a interveni, deoarece cantitatea de apă care se revarsă nu poate fi controlată, relatează cetateanul.ro.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care îndrumă participanţii la trafic să reducă viteza pe tronsonul afectat, între Lugoj şi Balinţ, dar şi pe restul drumurilor din judeţ, pentru a evita orice eveniment rutier neplăcut ce ar putea fi cauzat de vremea nefavorabilă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.