Un elev, un licean și un student din Timișoara au câștigat o...

Un elev, un licean și un student din Timișoara au câștigat o excursie în Spania, după ce au participat la un concurs inedit

0
DISTRIBUIȚI
concurs literar
Concursul literar „Felipe Trigo”, la Timișoara.

Doi elevi și un student din Timișoara s-au ales cu un premiu special, după ce au participat la un concurs literar inedit, la începutul acestei luni. Este vorba de competiția „Felipe Trigo”, care a ajuns la a treia ediție în capitala Banatului. Cei trei participanți au reușit să convingă juriul că au talent literar, motiv pentru care au fost recompensați cu premiul I și cu o călătorie în Spania.

Cine sunt câștigătorii

Astfel, la categoria copii, locul I a fost câștigat de Mara Daria Bunea, elevă la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timișoara, la categoria adolescenți, Andreea Crasovan, tot de la Liceul „Nikolaus Lenau”, a fost recompensată cu premiul I, iar la categoria adulți a câștigat locul I Silvia Hanko, studentă la Universitatea de Vest din Timișoara, departamentul de limbă spaniolă.

Concursul literar „Felipe Trigo” este organizat cu scopul valorificării acestui mare scriitor spaniol.


În Spania, competiția a ajuns la cea de-a 37-a ediție. Cei trei câștigători din capitala Banatului vor merge în luna noiembrie în Spania pentru a asista la festivitatea de premiere din cadrul concursului literar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.