Timișorenii de la Balcaniada indoor: Dumitrache, pe locul cinci, Adelina Pastor și-a...

Timișorenii de la Balcaniada indoor: Dumitrache, pe locul cinci, Adelina Pastor și-a bătut recordul personal

0
DISTRIBUIȚI

cosmin-dumitrache-locul-1-la-60-m-garduri

Atleții timișoreni Cosmin Dumitrache, Adelina Pastor și Sorin Vătămanu au participat sâmbătă la Campionatul balcanic de atletism indoor de la Istanbul. România s-a clasat pe primul loc la competiția din sala Asli Ciakir, Dumitrache a ajuns pe locul cinci5 la 60 de m garduri, iar Adelina Pastor și-a îmbunătățit recordul personal  la 400 de m. În ierarhia generală, România s-a clasat pe prima poziție, cu 222 de puncte, urmată de Turcia, cu 208 puncte.

În clasamentul probelor feminine, țara noastră a terminat tot pe locul unu, cu 118,5 puncte, în timp ce băieții s-au clasat în urma Turciei, cu 93,5 puncte, față de cele 104 ale țării organizatoare a competiției.


Dintre cei trei timișoreni pregătiți de antrenorul emerit Ioan Damaschin, doar Cosmin Dumitrache a concurat, în timp ce Sorin Vătămanu și Adelina Pastor au fost rezerve și au alergat în afara concursului. Dumitrache s-a poziționat pe locul cinci la proba de 60 de m garduri, cu 8, 17 secunde, într-o probă câștigată de Konstadinos Douvalidis din Grecia cu 7,80 de secunde. Adelina Pastor și-a îmbunătățit recordul la 400 de metri, cu 54,15 secunde la proba de 400 de metri. Sorin Vătămanu a alergat aceeași distanță în 47,90 de secunde. La Balcaniadă au participat Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Republica Moldova, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia și Turcia și au fost invitați și sportivi din Kenya și Azerbaidjan. România a luat 16 medalii, trei de aur, trei de argint și 10 de bronz.

Foto: www.radio-resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.