EXCLUSIV Vicepremierul Liviu Dragnea a venit la Timişoara de la Craiova cu...

EXCLUSIV Vicepremierul Liviu Dragnea a venit la Timişoara de la Craiova cu un elicopter privat VIDEO şi GALERIE FOTO

6
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_55486" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">dragnea la timisoara11
Vicepremierul Dragnea a venit la Timişoara cu elicopter privat Foto Adrian Pîclişan

Vicepremierul Liviu Dragnea a sosit, aseară, la Timişoara, la bordul unui elicopter privat, fiind însoţit de Vasile Dâncu şi de trei doamne. Dragnea a fost aşteptat de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, care a fost, la rândul său, întâmpinat în faţa salonului oficial de şeful Poliţiei Timiş, Sorin Muntean,  şi de şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, comisarul şef Marcel Crăciunescu, soţul colegei de partid a lui Bojin. Elicopterul de culoare argintie, al companiei private de transport aerian Cobrex, a aterizat la ora 8,53. Bojin s-a „înfipt” imediat la uşa elicopterului pentru a-l întâmpina pe şeful său de partid. După un scurt popas în salonul oficial, unde a vorbit non-stop la telefon, Liviu Dragnea a ieşit însoţit de restul echipei cu care a venit pentru a discuta despre regionalizare la Timişoara. „Am venit cu elicopterul de la Craiova. Ce, nu este bine?”, a întrebat uşor iritat vicepremierul când a fost întrebat de ce a venit cu elicopterul. Într-un final, înainte de a se urca în maşină a explicat că „dacă vrem să facem lucruri multe, trebuie să ne mişcăm repede”. Dragnea nu a suflat nici un cuvânt despre faptul că a venit cu un elicopter privat.


6 COMENTARII

  1. Asta e problema, ca a venit Dragnea cu elicopterul privat? Nu e mai important ca Timisul e din nou la loc de cinste prin relatia apropiata a Presedintelui CJT Bojin cu unul din conducatorii acestei tari?

  2. A venit si hotu(de voturi)asta , cu elicopterul , pt. ca-i m-ai ieftin decat s-a construesti o autostrada . Se protejeaza mizerabilii astea de asa numiti politicieni , ca s-a nu vina banatenii peste ei in Bucuresti si s-ai faca praf , pe microbii astea de talhari !!! ,,,,;)))) ._.

  3. Di…cred ca ai baut ceva tarie, pana a dat pe gura aberatia asta. Ce relatie apropiata intre Bojin si Dragnea? Bojin s-a infipt ca o sluga umila la usa elicopterului. Ma intreb ce cautau politistii aia acolo?? E Dragnea ministru de interne sau au venit ca slugile ca i-a chemat baronetul de Bojin?

  4. Ciocoii vechi si noi. Bojine degeaba stai la usa elicopterului ca un valet. Degeaba! Nu faci nimic pentru judetul Timis decat pentru tine si clanul tau. Nu pentru multa vreme

  5. @di care-i locul ala de cinste? ca Timisul e intre primele 10 judete (din 41) din tara la funduri primite de la bucuresti? cand unstem intre primele 3 la dat? :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.