Robu și Cojocari și-au trimis săgeți doar ușor otrăvite în plenul Consiliului...

Robu și Cojocari și-au trimis săgeți doar ușor otrăvite în plenul Consiliului Local. Cine a fost „pacificatorul”

2
DISTRIBUIȚI

cojocari mana

Obiceiurile edilului șef  Nicolae Robu de a introduce proiecte suplimentare la fiecare plen  au generat discuții interminabile astăzi în Consiliul Local Timișoara (CLT).  Supărat că toți consilerii PDL au anunțat că nu mai votează nici măcar ordinea de zi, Robu a lămurit că „avem nevoie de clarificări ce înțelegem prin puncte suplimentare pe listă și astăzi, și altă dată. Am avut sub acest titlu  de materiale suplimentare două categorii de proiecte. Pe de o parte proiecte care au fost discutate în comisii, dar ulterior datei convocării, și proiecte care nu au mai ajuns prin comisii, ci au apărut pe loc în consiliu și aici am putea nuanța. Aceste proiecte care nu au trecut prin comisii au fost uneori discutate la inițativa mea și cu consilierii de opoziție și, de cele mai mute ori, cu cei ai majorității cu o zi înainte de ședință.  Era mai mare răul de a amâna discuția decât de a accepta.


Evident că nu am cum să mă supăr pe niciun consilier local dacă nu votează un proiect care apare aici, fără să fi avut o discuție clarificatoare asupra lui, fie personal sau în grup”.

Discursul primarului a fost întrerupt cu grație de secretarul Ioan Cojocari care s-a plâns că a fost mustrat de prefectul de Timiș, Eugen Dogariu. „Ieri la, întâlnirea cu secretarii din județ, am fost mustrat vizavi de activitatea consiului local în două aspecte: că un proiect se votează de mai multe ori și că se introduc aceste materiale. Eu eu țin la profesia mea și sunt riguros, am ținut să îmi respect atribuțiile, în situația dată trebuie să fie obiectiv. De data aceasta dau credit situației existente”. Nici bine nu a terminat fraza, că Robu l-a apostrofat pe Cojocari. „Adică în rest nu sunteți obiectiv, că eu așa înțeleg”. După ce secretarul l-a îndemnat pe primar să creadă ce vrea, situația a fost rezolvată cu grație de șeful de ședință Adrian Orza care a ordonat votarea individuală a fiecărui proiect de pe ordinea suplimentară pentu ca acesta să fie introdus pe ordinea de zi.

2 COMENTARII

  1. Mi se pare ca proiectele astea introduse in ultima clipa pe ordinea de zi reprezinta o dovada a proastei organziari, a unui stil de management defectuos. Mai observ ca totul este decis de primar, desi teoretic el nu conduce singur (sau nu sutn eu bine informat?)…

  2. asa Cojo, da-i la cap grobianului !
    sa invete odata ca tu iesti cu legea, si trebe sa te asculte, cu caciula in mana.
    ai bagat la cap Robule?????????????
    tu iesti vremelnic coloshea la primerie. Cojo ie vesnic . Jasno?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.