Rock american şi brazilian în cadrul Summer Gore Feast

Rock american şi brazilian în cadrul Summer Gore Feast

0
DISTRIBUIȚI

krow

Amatorii rock-ului death-metal vor avea parte în acest weekend de un eveniment deosebit în oraşul nostru, unde, în cadrul evenimentului numit Summer Gore Feast, vor susţine recitaluri trupele Exhumed din Statele Unite ale Americii, Krow din Brazilia şi timişorenii de la Blutrină.

Exhumed e o trupă de death-metal din California care a luat naştere în 1990, pe când fondatorul acesteia, Matt Harvey, avea 15 ani. Influenţaţi de nume ca Impetigo, Carcass, Repulsion sau Entombed, trupa a editat albumul de debut în 1998, iar de-a lungul carierei fanii genului s-au mai bucurat de apariţiile discografice Slaughtercult (2000), Anatomy Is Destiny (2003), Garbage Daze Re-Regurgitated (2005) şi  All Guts, No Glory (2011).


Pentru luna august a acestui an muzicienii pregătesc apariţia unui nou album numit Necrocacy, care, conform revistei Decibel, este unul din cele mai aşteptate albume ale anului. Formaţia braziliană Krow este activă de la sfârşitul anului 2006 şi a editat în lune aseptembrie a anului 2009 albumul de debut „Before the Ashes”.  Formaţia a fost invitată să susţină recitaluri în întreaga lume alături de nume ca Arch Enemy, Dying Fetus, Job for a Cowboy, Haemorrage, Onslaught sau Undercroft. Formaţia timişoreană Blutrină s-a format în luna decembrie a anului trecut şi va susţine al 4-lea concert din carieră în cadrul acestui eveniment. Evenimentul Summer Gore Feastt va avea loc vineri, de la ora 21.00, în clubul Daos, iar biletele de intrare costă 25 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.