Academia Tehnică Militară din Bucureşti recrutează viitori soldaţi din rândul elevilor de...

Academia Tehnică Militară din Bucureşti recrutează viitori soldaţi din rândul elevilor de la Loga. Cum încearcă să-i convingă

0
DISTRIBUIȚI

loga

Prea puţini tineri din Timişoara care reuşesc să promoveze examenul de Bacalaureat se gândesc să opteze pentru o carieră în domeniul militar. Pentru a face cunoscute ofertele de care absolvenţii de liceu pot beneficia, reprezentanţi ai Academiei de Tehnică Militară din Bucureşti, alături de colegii lor de la Centrul Militar Zonal Timiş, participă astăzi la „Târgul Ofertelor Universitare”, ce are loc pentru a doua oară la Colegiul Naţional „C.


D. Loga” și care a început de ieri.

Academia Tehnică Militară pune la dispoziţia tinerilor opt specializări în inginerie şi calculatoare şi tehnologia informaţiei.  Astfel, candidaţii admişi pot învăţa despre cum sunt realizate rachetele, armamentul sau muniţiile de aviaţie, cum funcţionează blindatele sau echipamentele şi sistemele electronice militare. Mai mult, cei care ajung studenţi ai Academiei de Tehnică Militară au garanţia unui loc de muncă la absolvire, posibilitatea de a studia în 35 de universităţi militare din Uniunea Europeană, iar cazarea şi masa pe timpul şcolarizării sunt gratuite.

Alături de Academia Tehnică Militară, şi-au mai prezentat ofertele alte şapte universităţi din România, iar Grupul Educativa a încercat să-i convingă pe elevii de la Colegiul Naţional „C. D. Loga” să studieze în străinătate. „Târgul Ofertelor Universitare” se adresează elevilor claselor XI – XII de la toate liceele din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.