EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara, cercetat penal pentru abuz în serviciu UPDATE1 Cojocari,...

EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara, cercetat penal pentru abuz în serviciu UPDATE1 Cojocari, acuzat că a blocat eliberarea unor autorizaţii de construcţie

1
DISTRIBUIȚI

Secretarul Primăriei Timişoara,Ioan Cojocari, cunoscut ca „Nea Jan”,  este cercetat penal într-un dosar penal, au confirmat mai cojocari02 pmulte surse din rândul anchetatorilor pentru PRESSALERT.ro. Conform acestora, urmărirea penală a fost începută într-un dosar în care iniţial s-a decis neînceperea urmăririi penale. De-a lungul timpului, numele lui Cojocari a apărut legat de mai multe scandaluri din Primăria Timişoara, dar de fiecare dată acesta a scăpat basma curată.   Contactat telefonic, Ioan Cojocari a susţinut că „nu ştiu nimic. Ce abuz în serviciu? N-am nici un abuz. Îs poveşti vânătoreşti.


Aruncă unii tot felul de zvonuri. Cum nu-i dai la unul ceva cum abuz în serviciu, ca să te intimideze. Am avut şapte, opt dosare şi am fost găsit nevinovat în toate”. 

UPDATE 1 Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a decis, astăzi, începerea urmăriri penale împotriva lui Cojocari, după ce au fost depuse mai multe plângeri de către un timişorean. Acesta a reclamat faptul că reprezentanţii municipalităşii au refuzat să-i elibereze mai multe autorizaţii de construcţie pentru mansardarea unor blocuri. În timpul anchetei începută încă de anul trecut s-a stabilit că autorizaţiile au plecat de la Urbanism, eliberarea lor fiind blocată de către secretarul Ioan Cojocari. Prejudiciul estimat, până acum, este de aproximativ 100.000 euro

1 COMENTARIU

  1. domnu BOTA,
    alt igzamplu de …calomnie !
    tot ai scris ai scris si dezinformat cititorii. na ca a trecut un an si s-a ales prafu de tot ce-ai scris matale. Domnul SECRETARE Cojocari e pe post si …neatins. Ai calomniat deci ? Ai ! ma mir ca nu te da asta in judecata sa-ti execute silit pana si rucsacu pe care il cari in spinare. salut !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.