Ce aberaţii nu văd angajaţii Primăriei Timişoara?

Ce aberaţii nu văd angajaţii Primăriei Timişoara?

3
DISTRIBUIȚI

Străzile din Timişoara continuă să fie adevărate piste de încercare pentru şoferi – gropi, denivelări în cele mai neaşteptate locuri, gropi fără sfârşit. PRESSALERT.ro va prezenta, luni, trucurile folosite de firme pentru a câştiga licitaţiile pentru asfaltări organizate de Primăria semn intrebareTimişoara.


Deşi reprezentanţii municipalităţii ar fi trebuit să vadă toate ciudăţeniile scrise de firme în oferte, aceştia au închis în mod ciudat ochii. În baza datelor false, au fost desemnaţi câştigători ai unor licitaţii de milioane de euro.

3 COMENTARII

  1. ……Nu mai departe de viaductul din sagului care dupa cateva luni (4-5 luni) incepe sa se crape ca sa nu mai vorbim de viteza „ametitoare” cu care se fac lucrarile la sensul spre Sag.
    Un alt exemplu: denivelarile si vesnicile gropi de pe prelungire strazi Gheorghe Lazar spre Sacalaz. Incearca sa circuli cu masina cu 30km/h si te convingi singur. Da cu ei de pamant pana se astupa gropile si se niveleaza denivelarile.

  2. Primaria Timisoara ar trebui sa devina un studiu de caz despre cum nu trebuie administrat un oras si o institutie.

    De dexemplu, sistemul informatic al primariei si programele utilizate care au costat o caruta de bani, nu te ajuta cu nimic daca ai de platit o taxa pentru o persoana juridica.
    De ex., o firma are nevoie de un certificat de atestare fiscala (adica de’o fituica care sa spuna ca nu ai datorii la primarie). Taxa de eliberare este de 8 lei. Dar, daca pana atunci nu ai avut nici o treaba cu primaria Timisoara nu o poti plati. De ce? Simplu, nu esti in baza de date. Iar minunatul program de evidenta nu este corelat cu baza de date a Ministerului Finantelor (care este publica – adica la dispozitia oricui), program care a costat 600.000 de ioroi. Cel care a realizat programul, prin gurile de canal de langa primarie se vorbeste ca ar fi preten cu George Ciuhandu JR. Asa ca inainte vii de acasa cu Cefertecatul de Inmatriculare, te baga in baza de date si d’abia dupa iti ia bistarii. Faina procedura. Pai, mai bine nu cheltuiau nici un leu pe program, ca este de coco.

    Succes si putere de munca, Dragos. Ca nici nu stii cata nevoie ai. Mai ales de putere de munca, ca de lucru primaria tot da. Dar nu la cine trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.